Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ciki az, ha egy fiú...

Miért ciki az, ha egy fiú animét néz? OO

Figyelt kérdés
Én is fiú vagyok, szeretem az animéket, és a Yu Yu Hakusho a kedvencem. És rengetegen basztatnak azért, merthogy én lányos dolgokat nézek... nem mintha különösebben érdekelne a véleményük, de ez mért olyan fura a többi fiúnak?
2012. aug. 29. 19:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Mi van? Az animék mióta lányosak? Csak vmit keresnek amibe bele lehet, kötni nem értem az ilyen embereket. Ne hallgass rájuk tök baromságokat beszélnek. Amúgy én is fiú vagyok és nagyon is szeretem a mangákat/animéket.
2012. aug. 29. 20:01
 2/30 anonim ***** válasza:
66%
bmeg én boy létemre van h love animet nézek ez inkabb ciki minthogy te shounen(boy) animet nezel omg XD
2012. aug. 29. 20:31
 3/30 anonim ***** válasza:
46%
Ez egyáltalán nem ciki, nekem a 21 éves bátyám is néz animét, inkább az a ciki, ha nem nézi az illető :D
2012. aug. 29. 20:40
 4/30 anonim válasza:
5%
Alapból ciki az anime..
2012. aug. 29. 22:13
 5/30 anonim ***** válasza:
70%
4. vannak olyan emberek, akiknek nem tetszik az anime, egyszerűen nem szeretik, de ezért még nem kell kritizálni, mert vannak olyanok, akik meg imádják, és ők ugyanezt elmondhatják arról, amit te szeretsz. Az a te véleményed, de ha valaki szereti, akkor ne bátortlanaitsd el a te véleményeddel... Kérdező, ha te szereted, akkor nézd, és ne érdekeljen más véleménye, ahogy leirtad. Ebben nincs semmi fura. Sokan nézik, és vannak olyanok, akik azt se tudják, hogy az amit néznek és tetszik nekik, az anime. Egyáltalán nem lányos, hiszen ott van például a Naruto, Bleach, One piece, szerintem ezek egyáltalán nem lányosak, az már más tészta, hogy lányok is nézik. Nyugodtan nézzed, ha tetszik :D
2012. aug. 29. 23:20
 6/30 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor megnyugodtam :D

Bár mások véleménye eddig sem nagyon érdekelt, most meg pláne h nem fog :D:P

Ja, tényleg! Régen az Animaxon ment egy olyan anime, amiben lányok voltak a főszereplők. És légtornászkodtak.

Ennyire emlékszek xD nem tudjátok, hogy min a címe? mert ezt nagyon szerettem régen.

2012. aug. 30. 09:12
 7/30 anonim ***** válasza:
Kaleido Star
2012. aug. 30. 09:47
 8/30 A kérdező kommentje:
Haha :D köszönöm szépeen!:)
2012. aug. 30. 10:03
 9/30 anonim ***** válasza:
a Yu Yu Hakusho 1 shounen anime , 18 alatti fiúknak találták ki , semmi ciki nincs ebben , sők inkább az a ciki hogy aki basztat nem tudja ..
2012. aug. 30. 12:10
 10/30 anonim válasza:
72%
Ez komoly?:O Én lány vagyok, nekem meg pont azt szokták mondani hogy az animék fiúknak valók.
2012. aug. 30. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!