Ciki ha animét nézek?
Nem ciki, azt kell mondanom, hogy egyre népszerűbb. Sőt, mitöbb: "trendibb". Ez a trendiség engem kissé ki is akaszt. Elég kiborító tud szerintem lenni, hogy ha valaki látta mondjuk a pokémont meg 20 részt a Narutoból máris hatalmas animefannak mondja magát, miközben másról még nem is hallott...
Na, nem ez a lényeg! Szóval egyáltalán nem ciki, ne érdekeljen mások mit mondanak. Én is nézek animeket, sőt, kint is leszek a hétvégi AnimeConon mind a két nap.
Szerintem egyáltalán nem ciki, én is nézek animéket szinte minden nap :P
17/f
Nem az. Én is nézek. És a bátyám is.
13/L
a bátyám 20
egyébként meg mit törődsz velük? a lényeg hogy te szereted. mutass nekik valamit, ami nekik is tetszene és utána majd befogják a szájukat.
egyébként meg mostanában nagy divat a WOW, apám is éjjel nappal azzal játszik(még a tanáraim is), sztem nálatok is, szóval ha piszkálnak nyugodtan meséld el nekik, hogy az is japán találmány és van belőle manga is , add szépen a kezükbe :)
ja, és: YAOIT A NÉPNEK ÉS BISHIT NEKEM!!! °(>_<)°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!