Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önt mi motiválja/ motiválná...

Önt mi motiválja/ motiválná Önt a munkahelyén?

Figyelt kérdés

A Corvinus Egyetem diákja vagyok, és vállalat gazdaságtanból hosszú esszét kell írnom. Csináltam egy kérdőívet, ami 1 kérdésből áll és borzasztóan sokat segítene, ha kitöltenétek. Előre is köszönöm.

link: [link] Surveyconsole.com

Valamint ha valakinek lenne még ötlete, hogy Őt mi motiválja/ motiválná a munkahelyén, azt örömmel meghallgatnám:)

2009. okt. 19. 21:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Hr tananyag amit tanítanak a Kenyeret és Cirkuszt a népnek elvre épül, nem számít ha nincs semmije a szerencsétlennek, éhen ne haljon hogy tudjon melózni meg ne nyiljon fel a szeme és ne lássa a valóságot!!

Az Uralkodó osztály érdekeit ez szolgálja!!

2009. okt. 21. 21:41
 32/44 anonim válasza:
100%

21:23

tehát jól értem, az a bajod a büdös zsidókkal, hogy munkát adnak az embereknek, ahelyett h megszüntetnék az állásokat, és gépekkel végeztetnék azt.gratulálok.leülhetsz.

kérdésre válaszolva.valóban, sok ember van akit csak a pénz motivál, és sok olyan munkakör van, ahol valóban, nincs szükség más motiváló erőre, mint a pénzre.ez abban az esetben van így, ha a munkakör szinte bárki által betölthető.azonban rengeteg oylan munkakör is létezik, ahol a cégeknek versenyezni kell a jó munkaerőért, itt a pénzen kivűl létezhetnek oylan motiváló erők is, mint pl. a babaszoba létrehozása,..Illetve rengeteg helyen nem mindegy, hogy az alkalmazottat túlhajtják, vagy pedig nyugodt környezetben végezheti a munkáját.Ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít, ott mindenképp így van

2009. okt. 21. 21:44
 33/44 anonim ***** válasza:
Zold kez 21:41!
2009. okt. 21. 21:44
 34/44 anonim ***** válasza:

21:33

nagyon divatos másokat elküldeni és közben vigyorogni. na itt a gond, a hozzáállással.

még1x:

nem azt mondtam, hogy nem kell a fizetés. sőt, fontosnak tartom, hogy ne legyen az alkalmazottnak anyagi gondja.

ugyanakkor nem kizárólag a pénz motivál.

bocsi, de ha kizárólag a pénz motivál, akkor miért nem állsz ki a sarokra?

minél több értéket teszel le az asztalra, annál több fizetést követelhetsz.

2009. okt. 21. 21:46
 35/44 anonim ***** válasza:
Kovetelni lehet...aztan szempillantas alatt az utcan talalod magad,mert ugye egy allasra 1000 ember jut.
2009. okt. 21. 21:49
 36/44 anonim ***** válasza:
ha tisztában van a munkáltató azzal az értékekkel, amit TE nyújtasz, akkor nem fog lecserélni egy beváltat egy új bizonytalanra.
2009. okt. 21. 21:51
 37/44 anonim ***** válasza:
42%

21:44

Nem!! nem az a bajom hogy munkát adnak hanem az hogy munkát azt adnak de pénzt azt nem!!

Az a pénz amit fizetnek úgy van kiszámolva hogy éhen ne halj belőle, de sem tervezni sem jövöt építeni belőle magadnak vagy a gyerekednek nem tudsz!!!

Abból a körből ahová születtél vagy kerültél kitörni továbbfejlődni a fizetésedből sosem fogsz!!

Sőt inkább eladósodsz mert a zsidók még azt is megetetik veled hogy te majd tudod fizetni 20 éven keresztül a putrid hitelét vagy az új kocsidét ami meg sem közelíti a felső kategóriát de a hiteleit 5 évíg nyögöd amikor az autó 3 év után szétesik!!

Ha gépesítenék a munkát akkor szükség lenne gépgyárakra mérnökökre karbantartókra és lehetne gépeket termelni, lenne igazi ipar lenne mit exportálni lenne mit gyártani de akkor még a végén nem lenne szükség a zsidó tökére meg hitelekre...

Hová vezetne az?

Tönkremennének a zsidók!

Hát emiatt nem fog sosem talpraállni ez a helyzet..

2009. okt. 21. 21:52
 38/44 anonim válasza:
a zeitgeist gondolom a bibliád, meg egy könyv, de azt nem mondom inkább h mi
2009. okt. 21. 21:56
 39/44 anonim ***** válasza:
21:56 en ezt nyiltan vallalom!
2009. okt. 21. 21:58
 40/44 anonim ***** válasza:

21:52

jól értem, hogy te nem saját magad irányítod az éltedet? akkor viszont ne csodálkozz semmin.

persze nagyon kényelmes általánosítani és másokat hibáztatni.

2009. okt. 21. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!