Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önt mi motiválja/ motiválná...

Önt mi motiválja/ motiválná Önt a munkahelyén?

Figyelt kérdés

A Corvinus Egyetem diákja vagyok, és vállalat gazdaságtanból hosszú esszét kell írnom. Csináltam egy kérdőívet, ami 1 kérdésből áll és borzasztóan sokat segítene, ha kitöltenétek. Előre is köszönöm.

link: [link] Surveyconsole.com

Valamint ha valakinek lenne még ötlete, hogy Őt mi motiválja/ motiválná a munkahelyén, azt örömmel meghallgatnám:)

2009. okt. 19. 21:38
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

22:25

Én mindig is ott dolgoztam ahol többet kaptam, aki pedig megpróbált földbetaposni annak kishijján bevertem a pofáját!!

Eleve rühellem a mellébeszélést!!

És azt is ha egy egyszerüen megoldható dolgot túllihegnek és 60 oldalas oktatási anyagot írnak róla!!

Altalában már az állásinterjún tudni akarom hogy a munkahelyből mit lehet kihozni, nekem az sem baj ha kicsi az órabér, csak akkor lehessen sok óraszámban melózni!!!

Volt olyan munkám is ahol hetente 1x mentem csak haza és a 400 forintos órabérrel 300-400 ezreket vittem haza!

A munkám annyiból állt hogy ébren kellett maradnom, meg ott kellett lennem!!

2009. okt. 21. 20:58
 22/44 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:48

az olvasás tudása néha hasznos.

nem azt írtam hogy nem szükséges a pénz.

2009. okt. 21. 20:59
 23/44 anonim ***** válasza:
az a gond a kérdőívvel, hogy sok interpretációnak hagy helyet.
2009. okt. 21. 21:06
 24/44 anonim ***** válasza:

22:44

A motiválhatóság is véges dolog!!

Mivel az embernek vannak korlátai, és nem lehet felfelé nyomni a teljkesítményt a végtelenségig!!

Ilyenkor kell az adott munkafolyamatot gépesíteni, csak ez persze a Zsidó Multiknak Büdös mint ahogy a fizetésemelés is!!

Amúgy s vannak oylan dolgok amiket nem lehet motiválással magasabb eredményre sarkallni, pl iylen az eladás vagy az értékesítés!!

Ha a kutyának sem kell a termék mert eladhatatlan vagy megfizethetetlen akkor hiába vergödik az ember akárhogy is akkor se fogják többen megvenni!!!

Szerintem a motiválás egy baromság, és a rövidtávú sikerek után mindig több problémát generál mint hasznot!!!

Ha motiválsz egy kamionsofőrt az meg hajtja magát mint az állat lehet hogy 2 héten keresztül heti 3 fuvarral többet fog tudni csinálni de a következő hónapban elalszika volánnál és karambolozik...

Igaz ki nem xarja le mondja a multi, majd fizet a biztosító, a lenyomorodott embert meg tartsa el a tb vagy az utca!!

2009. okt. 21. 21:13
 25/44 anonim ***** válasza:
46%
21:13-tol sokat lehetne tanulni!A sok szemellenzos droidnak meg kinyilhatna mar a szeme.
2009. okt. 21. 21:17
 26/44 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:13

a motiválás nem a kifacsarásról szól.

az előítéletek meg kimondottan károsak a feladat hatékony elvégzésében

2009. okt. 21. 21:17
 27/44 anonim ***** válasza:

21:17

Ezek nem előítéletek, egyszerüen tények!!

Tény hogy ebben az országban kivétel nélkül minden multi minimális befektetéssel, minimál körülményekkel és minimális technikával akar maximális haszont elérni!!

A legminimálisabb dolgokat gépesítik csak hiszen az emberi bérelt munkaerőnél nincs olcsóbb!!!

De az állam is ugyanezt csinálja, maximális adók, minimális támogatások...

Aztán ha nagyon hőzöng a sajtó, majd bedobnak valami kamudumát hogy azzal ellegyenek...

2009. okt. 21. 21:23
 28/44 A kérdező kommentje:
A motiválás nem csak arról szól, hogy a végkimerülésig hajtsák a dolgozót, hanem arról, hogy pl. ha a munkaadó figyel arra, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén, akkor az KÖLCSÖNÖSEN előnyös mindkét fél számára.
2009. okt. 21. 21:25
 29/44 anonim ***** válasza:
Szivem a melos a jo fizetestol erzi jol magat!!!Ti hol eltek,a Marson?Vagy nektek nincs rezsi,nem kell a gyereknek uj cipo?Kurv@ra nem motival ha ingyenes kaveautomatat allitanak az irodaba ha mindekozben korog a hasam es kikapcsoljak otthon a futest.
2009. okt. 21. 21:32
 30/44 anonim ***** válasza:
46%

Ilyeneket tanítanak a főiskolákon??

Ha egy munkaadó figyel arra hogy a munkavállaló jól érezze magát a munkahelyén akkor az szinte kivétel nélkül a munka rovására megy, vagy visszaélés lesz belőle!!

Ki az a marha aki a munkahelyén jobban érzi magát mintha a családjával nyaralna??

Ha van ilyen akkor azzal sem 100 valami..

A prémiumnál és a fizetett szabadságnál nincs jobb motiválóerő!

Ez amit itt mondasz ez a környezet meg minden ez ilyen szociális gyerekmese...

Elméletben működik max..

Nem egy cégnél melóztam már ahol a főnök mindennap vigyorogva fogott kezet minden beosztottjával és röviden elbeszélgetett velük személyes dolgokról.

Miután kiment kollektive küldték el a legkülönbözőbb helyekre.

2009. okt. 21. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!