Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok egy szexuális...

Ti elvállalnátok egy szexuális jellegű munkát a családotokért ill. a szebb jövőért?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlatot, sokat tudnék keresni vele. Ebből a pénzből ki tudnám fizetni a szüleim adósságát, ami már nagyon nyomasztja őket, ezenkívül az egyetemet is tudnám finanszírozni. Dolgozom az egyetem mellett, kemény 400 forintos órabérért, ami csak arra elég, hogy nagyjából saját magamat el tudjam látni, a szüleimet ebből nem tudom segíteni. Vallásosan és erkölcsösen neveltek, ezért nem mondtam egyből igen a munkára.

19/L

2013. júl. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6
 51/53 Tyler913 ***** válasza:
Öröm ezt olvasni. Nagyon jól döntöttél.
2013. júl. 16. 21:47
 52/53 anonim válasza:

Ha még itt vagy:

Az nagyon fontos, hogy segíts a szüleidnek. Tanítsd meg őket a pénzel felelősen bánni. Ha nem tanulnak a hibáikból később is elfogják vakítani az ajánlatok őket! Azzal segítesz nekik a legtöbbet, ha megtanítod nekik a pénzügyeket.

2013. júl. 21. 16:38
 53/53 anonim ***** válasza:
Igen. Ha nem lenne más választásom. Nekem szüleim lakáshitelt vettek fel annó (fontos h nem svájci frank hitelt, hanem rendes Ft hitelt.), de még 4-5 évig bizti törlesztik... a meghalnának értelemszerűen én örökölném a lakást meg a hitelt is... Ha nem lenne munkám vagy havi 50-60 ezret keresnék max számlákra meg kajára lenne elég, arra h fizessem a hitelt arra már nem. Akkor bizony elvállalnám, inkább az minth. elárverezzék a fejem felöl az otthonomat.
2013. júl. 22. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!