1/24 anonim válasza:
Amira. A Stefániáról idős nénikék jutnak eszembe :)
2/24 anonim válasza:
Stefánia! Bár, annyira egyik sem, ne haragudj...túl cifrák...Az Amira meg végképp..:S
3/24 anonim válasza:
Dettó, mint az egyes, bár én az Amirát sem adnám. Mondjuk úgy, hogy Stefi, az jobban tetszik.
5/24 anonim válasza:
Amirát én most hallom elösször. Az ujdonság miatt nekem jobban tetszik.
6/24 anonim válasza:
Egyik név sem a kedvencem, de a Stefánia jobban tetszik. Gyerekemnek egyiket sem adnám ezek közül.
7/24 anonim válasza:
Amira nekem szép,de sznobnak tűnik,a Stefánia szerintem is öreges,bár a Stefi becézett alak nekem is bejön.
8/24 anonim válasza:
A beagle kutyánkat Amirának hìvják!
9/24 anonim válasza:
Nekem a Stefánia tetszik jobban, Stefinek becézve aranyos. Az Amiráról meg valami kövér, arab nő jut az eszembe, bár ez azért is lehet, mert általános iskolában volt egy arab osztálytársam, akit Amirnak hívtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!