11/24 anonim válasza:
amira. a stefánia nekem nagyon unszimpatikus.
12/24 anonim válasza:
Nekem kb. egy szinten vannak, de akkor legyen Amira.
13/24 anonim válasza:
Inkám a 2.
Az elsőnek az Amina változata tetszik (de ezt sem adnám a gyerekemnek)
(Olyan szó, hogy unszimpatikus nincs- antipatikusként a helyes...)
14/24 anonim válasza:
Inkább a Stefánia, bár az sem annyira. Amira egy arab név, magyar gyereknek nem áll jól.
16/24 anonim válasza:
A Stefániáról és az Amiráról is a kutyákra asszociálok, de amíg az előbbihez egy idétlen, viháncoló kutyát képzelek, az Amiráról Az arany ember Almirája jut az eszembe, aki méltóságteljes házörző.
Így inkább az Amirára szavazok.
18/24 anonim válasza:
Az Amira arab név, egzotikus külsejű, fekete nőknek illik. A Stefánia túl régimódi. Több szép magyar név van divatban.
19/24 anonim válasza:
Ez a kettő tetcik neki és kész csak el kell dönteni melyik legyen. Amira , mira,szép név.
20/24 anonim válasza:
Nekem az Amira sokkal jobban tetszik, a Stefániáról az étel jut eszembe! Az én kislányom Amina! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!