Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok egy szexuális...

Ti elvállalnátok egy szexuális jellegű munkát a családotokért ill. a szebb jövőért?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlatot, sokat tudnék keresni vele. Ebből a pénzből ki tudnám fizetni a szüleim adósságát, ami már nagyon nyomasztja őket, ezenkívül az egyetemet is tudnám finanszírozni. Dolgozom az egyetem mellett, kemény 400 forintos órabérért, ami csak arra elég, hogy nagyjából saját magamat el tudjam látni, a szüleimet ebből nem tudom segíteni. Vallásosan és erkölcsösen neveltek, ezért nem mondtam egyből igen a munkára.

19/L

2013. júl. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
100%

Nem vállalnám el.

Anyám 1 évig volt munkanélküli. Én is egyetemista vagyok. 400-as órabérét dolgoztam iskola mellett, hogy tudjak legalább élelemre adni neki pénzt.

Ő is ült az adósságba, de valahol magának kereste. Sokszor rossz pénzügyi döntéseket hozott. Segítettem neki megtanítani, hogyan döntsön ésszerűen a pénze felől. Idővel lett egy külföldi állása is. És azóta sokkal könnyebben vagyok én is. De soha eszemben sem jutott, hogy ezért a testemmel fizessek, annál én értelmesebb lány vagyok. Pedig tőlem 200 m-re van egy sztriptíz bár, ahol a havi 600 ezret fixen vinném haza.

2013. júl. 15. 18:26
 32/53 anonim ***** válasza:
86%
Én mikor egyetemre jártam,sajnos rászorultam erre.De mivel szüleim alkoholisták így nem segített senki.Az ösztöndíjból nem bírtam fizetni az albérletet,sajnos koleszba nem kerültem be.Enni is alig bírtam,nagyon sokszor éhesen mentem,órákra.Tudom nem mentség,de ezáltal lett diplomám,és azóta sem vagyok bűszke magamra,de van egy jó állásom,férjem 2 gyermekem.Nem lettem prostituált!!Nem tettem volna ha valaki enni ad,vagy segít,de ez nem az az élet ahol öledbe hullik a szerencse.Nekem ez jutott,kemény volt,de elértem a célom.Lehet lepontozni,de amig nem éhezel és nem az utcán élsz,addig fogalmad sincs milyen nehéz egyedül.Én vállalom a tettem...
2013. júl. 15. 18:39
 33/53 Tyler913 ***** válasza:
78%

32/32

Egész más az,amikor éhezel,és más az,amikor büdös a meló,de tetszene egy Luis Vutton táska.

2013. júl. 15. 18:50
 34/53 anonim ***** válasza:
52%
32 Ez teljesen más. Rákényszerültél valamilyen szinten. De a kérdező nincs ilyen rossz helyzetben...
2013. júl. 15. 19:13
 35/53 anonim válasza:
100%
Mond nemet! A becsület és a tisztesség jóval fontosabb, mint a pénz!
2013. júl. 15. 19:13
 36/53 anonim válasza:
100%

Figyelj ide. Engem megerőszakoltak és hiába voltam már együtt pasival mégis fájt lelkileg. nem tudtam utána a tükörbe nézni, lenéztem magam, bár nem az én hibám volt. Tudom nem ugyanaz, de higgy nekem, akár kapsz érte pénzt, akár nem, ugyanúgy fáj mindkettő és ugyanolyan sebeket fog okozni (utána egy ideig nem tudtam a párommal lefeküdni, mert koszosnak éreztem magam). Ha te ezt vállalod, áldásom rá.

21/L

2013. júl. 15. 19:22
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál egy ajánlatot? Ilyet mindenki kap aki nem úgy néz ki, mint az ördög öreganyja. Erre ne legyél büszke! A legutolsó gondolatod se ez legyen, mert amikor megbánnád, már lehet hogy késő lesz és nem lesz alkalmad változtatni.

Ha nincs pénz egyetemre, akkor ne tessék járni, annyit nem ér, hogy elcseszd az életed. Én is gondolkodom a külföldi munkán, többszázezer ft egy hónapban, igaz takarítani kell, nem k.urválkodni. De utána talán tükörbe tudnál nézni...

2013. júl. 15. 19:28
 38/53 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem telik egyetemre, inkább vegyél fel Diákhitelt. Azért van. Majd visszafizeted valamikor.
2013. júl. 15. 19:40
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj, butusom. Ha megmondod a szüleidnek, hogy összekuurválkodtad a pénzt, hát kifordul a szájukból a falat... HA nem mondod meg, akkor tovább folytatják a felelőtlen költekezést. Te tanulj, az a dolgod, a szüleid hadd egyék meg, amit főztek maguknak, mert ha nem, akkor sosem fognak változtatni az életmódjukon.

A "munka" pedig nem valami gusztusos. Nehogy azt képzeld, hogy filmsztárok, meg úriemberek vennék igénybe a szolgáltatásaidat. Húgyszagú péniszeket tolnának a szádba, végbeledbe, arcraélvezés, egyéb finomságok.. jól gondold meg, mire vállalkoznál. Nem véletlenül drogos a legtöbb prosti, ezt ép ésszel nem lehet végigcsinálni.

2013. júl. 15. 19:59
 40/53 anonim ***** válasza:
70%
Esetleg próbáld meg a video-chatet. Azzal is elég sokat lehet keresni, de mégsem adod oda magad senkinek.
2013. júl. 15. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!