Ti elvállalnátok egy szexuális jellegű munkát a családotokért ill. a szebb jövőért?
Kaptam egy ajánlatot, sokat tudnék keresni vele. Ebből a pénzből ki tudnám fizetni a szüleim adósságát, ami már nagyon nyomasztja őket, ezenkívül az egyetemet is tudnám finanszírozni. Dolgozom az egyetem mellett, kemény 400 forintos órabérért, ami csak arra elég, hogy nagyjából saját magamat el tudjam látni, a szüleimet ebből nem tudom segíteni. Vallásosan és erkölcsösen neveltek, ezért nem mondtam egyből igen a munkára.
19/L
Úgy hangzik, már eldöntötted.
Csak annyit mondok: aztán ne sírjon a szád, ha mégse olyan lesz, mint ahogy te elképzelted!
Ha testileg, lelkileg beleroppansz és később legszívesebben leköpnéd magad!
"Úgy hangzik, már eldöntötted."
Nekem is úgy tünik. Csak egy kis bíztatást, egy kis önigazolást várt. Azt, hogy megdicsérjük majd, hogy milyen jó ötlet, hogy holnapól prosti lesz. Hogy bátorítjuk itt.
Senki nem itélt el, drága!
De mégis mit vártál úgy őszintén? Hurrázunk az ötleted hallatán?
Te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Ha azt akarod kuvra is lehetsz. De azon ne csodálkozz kérlek, hogy erről másnak nincs jó véleménye.
"Valahol sejtettem, hogy egyből el fogtok ítélni"
De basszus,ha sejtetted,hogy már az ötletért is elítél a többség,akkor mi lesz,ha tényleg megcsinálod? Lesz szerinted reményed normális életre?
Tényleg egyre inkább úgy látom,hogy Te nem is a szüleiden akarsz segíteni,az csak ürügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!