Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elvállalnátok egy szexuális...

Ti elvállalnátok egy szexuális jellegű munkát a családotokért ill. a szebb jövőért?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlatot, sokat tudnék keresni vele. Ebből a pénzből ki tudnám fizetni a szüleim adósságát, ami már nagyon nyomasztja őket, ezenkívül az egyetemet is tudnám finanszírozni. Dolgozom az egyetem mellett, kemény 400 forintos órabérért, ami csak arra elég, hogy nagyjából saját magamat el tudjam látni, a szüleimet ebből nem tudom segíteni. Vallásosan és erkölcsösen neveltek, ezért nem mondtam egyből igen a munkára.

19/L

2013. júl. 15. 17:50
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
67%
NE foglalkozz akkor apádékkal amit vettek, úgy vissza is veszi a bank önkényesen, és valamennyit még törlesztenek, vagy pedig adóssággal halnak meg, és rád hárul
2013. júl. 15. 18:12
 22/53 anonim ***** válasza:
95%

Úgy hangzik, már eldöntötted.

Csak annyit mondok: aztán ne sírjon a szád, ha mégse olyan lesz, mint ahogy te elképzelted!

Ha testileg, lelkileg beleroppansz és később legszívesebben leköpnéd magad!

2013. júl. 15. 18:13
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a saját életéért felelős. A szüleid az övükéért, és te is a tiédért. Nem kötelességed megoldani a gondjaikat. Enni, inni mindig adnék nekik, de csak azért, hogy ne veszítsék el mindenüket, amikor adósságot csináltak saját maguknak, szándékosan, azért nem lennék k*r va soha. Kifizeted az adósságaikat, és aztán? Érzelmileg, testileg és lelkileg megalázott nő leszel, és mi lesz akkor a saját életeddel? Azért élsz, hogy a szüleid adósságát kifizesd? Miért? Hol van a te életed és te boldogságod? Mindenki a saját hibáiért fizet itt is, és a túlvilágon is (ha már vallásos vagy). Nem az ő hibájuk lesz, ha lezüllesz, és nem is kifogás, ok ez arra. Az egész életed kockára teszed azért, hogy ők ne bukjanak el valamiben, amit saját maguk okoztak, felnőtt fejjel. El kell tudnod különíteni azt, hogy mi a te felelősséged és mi nem, mi a TE életed, és mi nem. Én nem mondom, hogy ne segítsd őket, de azt igen, hogy NE minden áron! Ha nem marad egy vasuk sem, se lakás, se kocsi, se ennivaló, akkor adok nekik szobát, szállást, kosztot, amennyit tudok a sajátomból. Természetes dolog. De azért legyenek meg a határok. Most jól hangzik mártírnak lenni és feláldozni magad, de 10 év múlva, amikor százával mentek át rajtad férfiak, amikor saját magad sem tartod majd semmire (mert a lelki leépülés félelmetesen gyorsan eljön), amikor a kapcsolataid nem alakulnak, vagy hazugságra épülnek,mert nem mered elmondani a férfinak, akivel élsz, hogy mit is tettél, amikor nem vagy hiteles édesanya a saját gyerekeid előtt, mert nem tiszteled még saját magadat sem, akkor belegondolva tényleg megérte? Egy pillanat alatt tönkretehetjük az életünket, egyetlen rossz döntéssel! És ez nem a szüleid felelőssége lesz, hanem a tiéd, mert a te életedről te döntesz. Nagyon alaposan fontold meg mit csinálsz, mert válaszúthoz érkeztél. A pénz egy dolog, a jövőképed pedig egy másik.
2013. júl. 15. 18:15
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt k.u.r.v.a. ismerősöm, nem is egy és mindegyik egy lelki nyomorék lett. Az egyik fel is vágta az ereit, többször is. De te tudod, ha neked ez kell...biztos a szüleid is örülni fognak neki, hogyha nem bírod a kiképzést, akkor vagy a hullaházban, vagy a pszichiátrián kötsz ki.
2013. júl. 15. 18:15
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy hangzik, már eldöntötted."

Nekem is úgy tünik. Csak egy kis bíztatást, egy kis önigazolást várt. Azt, hogy megdicsérjük majd, hogy milyen jó ötlet, hogy holnapól prosti lesz. Hogy bátorítjuk itt.

2013. júl. 15. 18:16
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Te már eldöntötted, hogy megteszed. Max. itt megerősítést vársz, hogy csináld. Aztán ha nem kapsz, márpedig nem kapsz,akkor meg jön a dac, hogy ugyan sok névtelen ember írogat, és mi közük hozzá, hogy mit csinálsz. Aztán belevágsz. Jó lesz, mert lesz pénz, aztán szr lesz,mert agyonhasználnak, majd eldobnak. Aztán ott vagy 30 évesen, se gyerek, se szerelem, kilátások meg főleg semmi, mert ebből is ki lehet ám öregedni. Neked nem kell felelősséget vállalni a szüleid életmódjáért. És mi van,ha adsz nekik pénzt? Akkor még többet szórnak el. Ha szereted a szexet,akkor keress egy barátot,aki szeret, pénzt meg lehet keresni normálisan dolgozva is.
2013. júl. 15. 18:17
 27/53 A kérdező kommentje:
Nem, nem döntöttem el még. Valahol sejtettem, hogy egyből el fogtok ítélni, pedig még semmi rosszat nem tettem, csak gondolkodom rajta. Próbálok mérlegelni, letisztázni, hogy egyáltalán tudnék-e így élni. Majd, ha már tisztán látok döntök.
2013. júl. 15. 18:18
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem itélt el, drága!

De mégis mit vártál úgy őszintén? Hurrázunk az ötleted hallatán?

Te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Ha azt akarod kuvra is lehetsz. De azon ne csodálkozz kérlek, hogy erről másnak nincs jó véleménye.

2013. júl. 15. 18:21
 29/53 anonim ***** válasza:
Szerintem már az is durva, hogy ezt egyáltalán fontolóra vetted. Tudod te, mibe keveredhetsz? komolyan azt hiszed, hogy valami rózsaszín álomvilágba mész, ahol csak k.ú.r.o.g.a.t.n.o.d kell és ennyi? Neked se volt gyerekszobád...
2013. júl. 15. 18:21
 30/53 Tyler913 ***** válasza:
100%

"Valahol sejtettem, hogy egyből el fogtok ítélni"

De basszus,ha sejtetted,hogy már az ötletért is elítél a többség,akkor mi lesz,ha tényleg megcsinálod? Lesz szerinted reményed normális életre?

Tényleg egyre inkább úgy látom,hogy Te nem is a szüleiden akarsz segíteni,az csak ürügy...

2013. júl. 15. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!