Ti mit tennétek?
A végső tartalékból intenzív angolra? Grati...
Gondolom akkor Angliába érdemes indulnod, ha már ilyen klassz terveket szőttél.
Jogsi..Hm. A kategória az motor (ezzel motoros futár lehetsz itthon vmi pizzériában), B: autó-ez már alap manapság, Angliában meg hozzá kell szoknod a másik oldali vezetéshez is.
Próbáltál itthon a szakmádban egyáltalán vmit? Mihez értesz?
A C jogosítvány nem is rossz. Nem próbáltál vele itthon dolgozni?
Több futár ismerősöm keres havi 80-90 körül mezei B-vel.
A vezetésben vagyok jó. Arra is gondoltam, hogy talàn egy D kategóriás jogsi is lendíthetne a helyzetünkön. Előzékeny vagyok, jó megjelenésű, megbízható. Itthon is volt már, hogy szabadidő nélkül 12-14 órában dolgoztam végig egy hosszabb időszakot. A munkától nem ijedek meg.
Tehát elsősorban teherautóvezető, postás, csomagszállító, taxisofőr, futár, pizzaszállító, ilyesmikre gondoltam. De kitanulok bármi egyebet, a mosogatástól a pincérkedésen túl a babysitterig és tovább...
hát kedves kérdezo, ez így nem egyszeru. én úgy látom, hogy már nyufaton sem kolbászból van a kerítés, és olyan kvalitású bevándorlóból mint te, van millió. ha kapnál.is munkát, akkor sem gondllom, hogy kulfoldrol tudnál annyit hatautalni, hogy megérje.
mondjuk fene tudja... ne haragudj, nem akarlak megbántani, de minek vállaltatok gyereket ilyen korulmények kozé? azért 150 egy gyerekre az vajmi kevés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!