Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti belemennétek egy ilyen...

Ti belemennétek egy ilyen dologba?

Figyelt kérdés
Igazából bizonytalan vagyok ebben, hogy nem-e átverés? Ugyanakkor már hosszú ideje keresek itthonról végezhető munkát, ami kicsit segítene az anyagi gondjainkon és abban vagyok bizonytalan, ha Isten "küldte" ezt a lehetőséget én meg nemet mondok rá....szóval értitek. Ami miatt idegenkedem, hogy önerővel kell beszállni az üzletbe, és hogy fogyókúrás és agy stimuláló kávék forgalmazásáról van szó. Ti mit gondoltok? [link]
2013. júl. 10. 19:19
 1/7 Antimod ***** válasza:
100%

"önerővel kell beszállni az üzletbe, és hogy fogyókúrás és agy stimuláló kávék"

Nekem ez a két infó eleve megszólaltatta a belső riasztót, de te tudod. Tartok tőle, hogy maga a szer sem teljesen tiszta eredetű.

2013. júl. 10. 19:32
 2/7 anonim válasza:
100%
Semmi esetre sem szállnék be. Isten nem küld agyat bizgeráló melót. Ezt hidd el nekem.
2013. júl. 10. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont ezért kértem ki a véleményeteket. :) csak megerősítettek, hogy nem szabad beszállni ebbe az üzletbe, bármennyire is nyereségesen állítják be. Köszönöm
2013. júl. 10. 19:47
 4/7 Prókátor válasza:
100%
Valóban lehet nyereséges. Az ún. Piramisjáték is az! Csak az nem mindegy, hogy kinek!
2013. júl. 10. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem minden lehetőség Isten szava, mi van, ha a bioptron lámpa ügynökség, biztosítósok vagy befektetési ügynökök nyomulnának, hogy dolgozz náluk?

Akkor már inkább avonoznék.

Engem nemrég lényegében telefonügynökök akartak beszervezni, nagyon szép történetuk volt, de ott is 80e beszállás, utána a kidolgozott módszerükkel kell tukmalni az ismerősökre.

Neked nyilván ugyanez agystimulalo fogyasztó kávéval. Rögtön 3 célcsoport, de ha az eladásához kell, akkor biztos jó lesz a megfazasra és a hajhullasra is.

2013. júl. 11. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel csak veszíteni fogsz rajta.
2013. júl. 12. 00:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm a segítő válaszokat. Nem fogok belemenni. Tudtam, hogy számíthatok Rátok :)
2013. júl. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!