Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az ilyen fiúkról? Ti belemennétek a dologba?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagyon helyes, a városban eléggé nagy nevű( híres) srác, akit bejelöltem facebookon és elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy mennyire hasonlóak vagyunk és nagyon sokat dicsért, meg mondta hogy milyen kedves és szép lány vagyok.

Szóval én hülye valamiért szilveszterre áthívtam magamhoz aludni, viszont eszembe jutott hogy ez nem biztos hogy túl jó ötlet, mert annyira azt hallani róla, hogy bármit megkap és elér amit akar, hogy egy kicsit megijedtem...

Szerintetek áthívjam, vagy inkább mondjam le, mert úgyis csak "azért" jönne át? Esküszöm, ha nem nézne ki ilyen jól, nem érdekelne...

Csak egyszerűen olyan magabiztosan és ügyesen fűzte a szálakat, hogy egyszerűen nem bírtam megállni hogy áthívjam, magam sem tudom miért:SS

Egyébként én 15 vagyok, ő meg 16 éves.

2011. dec. 30. 18:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
én áthívnám egyébként is, lemondani elé gáz lenne 20L
2011. dec. 30. 18:32
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
dugsz egy jót:D naés?
2011. dec. 30. 18:35
 3/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szűz vagyok és félek! Mert én úgy terveztem, hogy egy olyan emberrel akarom elveszíteni, akit szeretek és ő is viszont szeret! Viszont ez nálunk nem áll fent egyáltalán...
2011. dec. 30. 18:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az őt nem igazán fogja zavarni, de biztosan nem maradsz szűzen...Ha ezt akarod...
2011. dec. 30. 18:39
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha apuci anyuci nem lesz otthon,akkor TE is tudod mi fog történni.
2011. dec. 30. 18:42
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Itasd le, majd erőszakold meg.. ő is ezt akarja tenni veled!
2011. dec. 30. 18:42
 7/22 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek esélytelen, hogy csak max smárolás lesz? Többet fog akarni ettől?:S

Akkor lehet hogy az lesz a legjobb ha visszamondom, mondjuk akkor lehet hogy többet nem beszél velem...

2011. dec. 30. 18:44
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Ha mindent megkap, akkor pont az lenne szerintem a fricska az orra alá, ha téged nem kaphatna meg, annak ellenére, hogy veled szilveszterezik. Csak jól érzitek magatokat, és max csók lenne. Bár ehhez elég eltökéltség kell részedről, és minimális alkohol, nehogy feloldódjanak az erkölcseid.
2011. dec. 30. 18:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod visszamondani, és hagyni fogod azt is h megdugjon, mert jól néz ki. Utána meg majd hónapokig sírsz utána, h nem akart tőled többet. Meg is érdemled.
2011. dec. 30. 18:54
 10/22 anonim ***** válasza:
37%
Ha azt mondod h no sex akkor no sex ennyi...
2011. dec. 30. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!