Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az ilyen fiúkról? Ti belemennétek a dologba?
Szóval van egy nagyon helyes, a városban eléggé nagy nevű( híres) srác, akit bejelöltem facebookon és elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy mennyire hasonlóak vagyunk és nagyon sokat dicsért, meg mondta hogy milyen kedves és szép lány vagyok.
Szóval én hülye valamiért szilveszterre áthívtam magamhoz aludni, viszont eszembe jutott hogy ez nem biztos hogy túl jó ötlet, mert annyira azt hallani róla, hogy bármit megkap és elér amit akar, hogy egy kicsit megijedtem...
Szerintetek áthívjam, vagy inkább mondjam le, mert úgyis csak "azért" jönne át? Esküszöm, ha nem nézne ki ilyen jól, nem érdekelne...
Csak egyszerűen olyan magabiztosan és ügyesen fűzte a szálakat, hogy egyszerűen nem bírtam megállni hogy áthívjam, magam sem tudom miért:SS
Egyébként én 15 vagyok, ő meg 16 éves.
Áthívtad magadhoz aludni?
Ez jó,de szerintem aludjon csak otthon a saját ágyikójában.
Mondd vissza ezt a "nálad alvást"mert rossz vége is lehet.Ha így veszíted el a szüzességedet-szilveszteri buliban részegen olyannal akit nem szeretsz-egy életre bánni fogod.
Mondd vissza vagy ne hagyd magad, ne is igyál. Ez a két legjobb megoldás.
Feltéve, hogy érdekel egyáltalán. :D
Még egy kérdés a lányokhoz:
Van itt olyan aki nem olyannal veszítette el akit szeretett és megbánta?
Akkor te azt tanácsolod hogy semmiképpen se csináljam vele?
Mert ő legalább őszinte volt és egyenes és célozgatott hogy ez köztünk csak barátság extrákkal lehet...
Csak azt nem szeretném, hogy véletlenül beleszeressek vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!