Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi. Belemennétek így?
Figyelt kérdés
Mindketten egyetemisták vagyunk, látásból ismerjük csak egymást. Budapesten tanulunk mindketten(ő ott is lakik), de csak most nyáron jutott eszünkbe, hogy jobban meg kéne ismerni egymást. Amivel az a gond, hogy három és fél órára lakok Pesttől. Úgy beszéltük meg, hogy elmegyek hozzá valamikor (én ajánlottam fel, ide nem akarom hozni). Elmegyünk kajálni, moziba, sétálni stb. A gond ott kezdődik, hogy ott is kell aludnom és így rögtön az elején nyilván nem akarok semmi olyat. Ezt tudja ő is, nem azzal van a gond, csak kicsit cikinek érzem. Végülis majdnemhogy idegen. Remélem értitek a problémám. Mit javasoltok?2011. júl. 24. 22:55
1/22 anonim válasza:
Miért nem akarod hogy hozzátok menjen???Egyébként mi lenne ha félúton taliznátok és akkor mind ketten haza tudtok menni időben...?
3/22 anonim válasza:
szerintem nincs ezzel semmi baj
4/22 anonim válasza:
aludj ott, de mondjuk külön szobában! :)
5/22 anonim válasza:
Szerintem ha komolyan tervezel vele akkor rázós ez a rögtön ottalvós randi.Akármilyen messze laksz is elsőre ne olyat szervezz h nála kelljen aludnod.Az is lehet h félreérti h mik a szándékaid vele....
6/22 anonim válasza:
Azért ha egy nő felmegy egy férfihez, az 99%-ban szexet jelent a pasi szemében.
7/22 merci93 válasza:
szerintem talizzatok reggel vagy télelött és ha még nem ismeritek annyira egymást, akkor elég elöször pár órát eltöltenetek együtt. sztem ne aludj nála. ha ez a pár óra jól sikerül akkor majd a következő alkalomnál már aludhatsz, föleg ugy hogy ha megérti hogy mény ne legyen semmi.... sok sikert:)
8/22 anonim válasza:
Mi az, hogy "ott is kell aludnom"? Én tuti úgy intézném, hogy beleférjen a hazaút is. Mi ennek az akadálya?
9/22 anonim válasza:
Én más megoldást keresnék, nála semmiképp nem aludnék első randi után. Nincs esetleg Bp-en egy barátnőd akinél tudnál aludni? Vagy csináljátok úgy, ahogy az első is írja, találkozzatok máshol, mondjuk félúton. De ha egyik sem megy, akkor várjátok ki ezt az 1 hónapot míg te is Bp-en leszel.
10/22 anonim válasza:
Én sem aludnék ott. Két okból sem.
Az egyik amit te is írtál, hogy nem ismered. Szerintem hülyeség ilyenbe belemenni, kell hogy legyen más megoldás. Ha rögtön az elején belemész "kockázatba" akkor később sem fog(tok) erőlködni, hogy megoldjatok nem elegáns helyzeteket és egy idő múlva te fogod magad kellemetlenül érezni.
A másik pedig szerintem ne veszítsd el az elején a titokzatosságod, a tartásod. És itt nem arra gondolok, hogy együtt alszototk, hanem hogy belemész egy olyan szituba, amiben nem igazán érzed jól magad. Kvázi már most túl sokat adsz a kapcsolatba, pedig még nincs is mibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!