Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi. Belemennétek így?
Figyelt kérdés
Mindketten egyetemisták vagyunk, látásból ismerjük csak egymást. Budapesten tanulunk mindketten(ő ott is lakik), de csak most nyáron jutott eszünkbe, hogy jobban meg kéne ismerni egymást. Amivel az a gond, hogy három és fél órára lakok Pesttől. Úgy beszéltük meg, hogy elmegyek hozzá valamikor (én ajánlottam fel, ide nem akarom hozni). Elmegyünk kajálni, moziba, sétálni stb. A gond ott kezdődik, hogy ott is kell aludnom és így rögtön az elején nyilván nem akarok semmi olyat. Ezt tudja ő is, nem azzal van a gond, csak kicsit cikinek érzem. Végülis majdnemhogy idegen. Remélem értitek a problémám. Mit javasoltok?2011. júl. 24. 22:55
11/22 A kérdező kommentje:
Azt, hogy miért ne ide jöjjön azt most nem szeretném részletezni. És azért kell ott aludnom mert sajnos nem tudok korán elindulni. Köszi a válaszokat, írhattok még. :)
2011. júl. 24. 23:09
12/22 anonim válasza:
szerintem, meg nincs abban semmi, főleg, hogy úgy veszem ki a szavaidból, hogy látásból ismeritek egymást, valószínűleg te vagy a lány. Barátok vagytok , egyenlőre, ismerkedtek. Nincsen abban semmi, ha ott alszol. Tisztázzátok, az elején- Ennyit mondasz: Köszönöm a meghívást , nagyon szívesen elmegyek, mert te is szimpatikus vagy nekem.( Érthető hogy inkább Pesten lennétek, ott több mindent lehet csinálni. Mozi, étterem stb.) szóval- megoldható, hogy külön szobába aludjunk, vagy legalább külön ágyon. Nem azért mert prűd vagyok, hanem mert szeretném megismerni, jobban azt az embert(vagyis őt) aki ilyen kedves. Pont ! Ha ennyit mondasz bőven elég, és normális is.! Ha bízol benne, és úgy ítéled meg, hogy ezt betartja akkor ok! De az is megoldható lenne, ha egy barátnődnél aludnál, és a sráccal meg randiznál!
13/22 A kérdező kommentje:
Ezt a látásból ismerjük egymást dolgot úgy értettem, hogy eddig nem beszéltünk túl sokat. Nem is értem miért írtam ezt, nem ez a legjobb szó rá. Gólyatáborban is együtt voltunk (ekkor még egyáltalán nem foglalkoztunk egymással),bulikban is sokszor összefutottunk, olyankor beszélgettünk. És igazából azért gondoltam, hogy ott aludhatok nyugodtan, mert tudja rólam, hogy nem mennék bele semmi olyasmibe amibe nem kéne. Nem is ettől félek, hanem hogy cikinek fogom érezni a helyzetet mert végülis nem is ismerem.
2011. júl. 24. 23:14
14/22 anonim válasza:
Ha csak ezen múlna a randi, akkor belemennék, de azért igyekeznék megoldani hogy valaki másnál tudjak aludni. Ha nem sikerül, akkor:
1. A randi alapján megpróbálnám eldönteni, mennyire megbízható a figura, és összességében távolságtartóbb lennék, ne érezzen semmit bátorításnak, majd ha felmegyünk hozzá. Külön szoba, külön ágy (de ezt előre vhogy tisztáznám).
2. Olyan programot szerveznék ami az első vonatig/buszig tart, és aludnék hazafelé.
15/22 anonim válasza:
Én a helyedben semmiképpen nem aludnék még ott. Inkább vegyél ki egy hotelszobát.
16/22 anonim válasza:
Én nem aludnék nála,főleg nem így hogy írtad kellemetlenül éreznéd magad. Szerintem az első randinak nem arról kell szólnia hogy rögtön ott is alszol hanem hogy megismerjétek egymást,közelebb kerüljetek egymáshoz de ezzel hogy ott aludnál már úgy érzem túl sok lenne. Nem lehetne megoldható hogy egy barátnődnél aludj? Miért nem tudsz otthonról korán elindulni? Nem érsz rá aznap? Szerintem az lenne a legjobb megoldás hogy reggeli vagy délelőtti kezdésre teszitek ezt a randit aztán az utolsó vonattal hazamennél.
17/22 A kérdező kommentje:
Akkor lehet megoldom valahogy a hazajövetelt, vagy ott alszok valakinél. Köszi a válaszokat.
2011. júl. 24. 23:26
18/22 anonim válasza:
Szerintem meg hallgass a szívedre, az ösztöneidre, ha jól veszem ki a szavaidból, tuljadonképpen már eldöntötted, hogy ott alszol, csak félsz, hogy ez ciki lesz! Nem lesz ciki, ha ott alszol külön szobában , mitől lenne az! Kettő, inkább, mint hogy későn utazgass buszizz, vonatozz, vagy nem tudom! Nem olyan megbíztható ez a mai világ, egy fiatal lánynak.
19/22 anonim válasza:
de az tény, hogy jobb lenne egy barátnődnél aludnál, vagy legalább biztosíts be egy barátnőt, ki tudja hogy sikerül az a randi.Lehet hogy menekülnél,olyan szar lenne de ha nincs hova????? erre gondolj
20/22 anonim válasza:
Ne aludj ott szerintem. Találkozzatok valahol félúton, és akkor mindkettőtöknek ugyanannyit kell utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!