Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elhiszi azt valaki hogy a...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Elhiszi azt valaki hogy a pedagógusok, tanárok fizetése kevés?

Figyelt kérdés
Mert szerintem meg pofátlanul sok, de mindegyik úgy tesz mintha a minimumon tengődne.

2013. júl. 10. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:

Erdekes volt minden valasz es a kerdezo kommentjei is. Biztos mindkettotoknek van igaza ebben-abban kinek tobb-kinek kevesebb.

Kerdező lenne kedved esetleg leirni azt is amiket eddig még nem mondtal elmondanád..? mert meg lenne mit mondanod ugy irtad fennebb..

En szivesen meghallgatlak.

Udv mindenkit

2017. dec. 7. 14:44
 72/74 anonim válasza:
Pov: alkoholista,családverő, sörhasú focista vagy és kocsmában dolgozik, de mindent tud a háttérhatalomról és a óvódások átműtő lmbtlobbiról és büszke, fehér, keresztény, ciszférfi
2022. jan. 11. 11:22
 73/74 A kérdező kommentje:
Ezt az utóbbi hozzászólást nem tudom mire vélni.
2022. jan. 13. 12:52
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az unokatesóm tanár lett 5 évvel ezelőtt és a kezdő fizetése nettó 130 ezer volt és úgy hogy mesterfokú diplomája van,most a fizetése 160 ezer forint és most jelenleg azért ennyi mert osztályfőnök.Csak azért nem hagyta ott ezért a szar fizetésért mert a férje vállalkozó és a cége amiből vesz ki fizetést évi szinten szokott kivenni több 10 millió forintokat.Úgy hogy ők azért nem halnak éhen.De mielőtt kérdezné valaki én is kérdeztem őt hogy minek dolgozol amikor xy(a férjednek) ennyi pénze van? Azt válaszolta hogy azért mert szereti a gyerekeket és ő nem élősködő.
2022. febr. 28. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!