Hogy képes valaki 300 millió forintnyi összeget megkeresni ha nem politikus nem futtató és nem tudok róla hogy lopna csak egy egyszerű hétköznapi ember?
300 millió igazából nem is olyan nagy pénz! Én személyesen ismerek legalább 12-15 embert akinek minimum van ennyi vagyona!
De nem is kell messzire menni.
Ők volt, hogy havi ennyit kerestek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ennyi erővel szomorú még:
- A cigaretta
- Az alkohol
- A PCs játékok
- Az internet
- A prostitúció
- stb stb stb
okoz még egy pár dolog függőséget a szerencsejátékon kívül.
Nem értelek kérdező.
Szerintem te alapból csak a népi hiedelmekből és esetelg valamilyen szerencsétlen személyes tapasztalatból kiindulva gondolod ezeket.
De mielőtt véleményt formálsz, olvass utána a másik oldalnak is. Nekik van hivatalos irodalmuk.
Hivatkoztam az előbb a 100 leggazdagabb magyar kiadványra.
Ott van olyan gazdag, aki már nem is dolgozik, csak felveszi az évi 4 milliárdos céges osztalékát. Már befuttatott egy céget, aminek a résztulajdonosa maradt és termeli számára a profitot.
A fagyis kijelentésedből arra következtetek, hogy úgy képzeled, hogy aki gazdag lesz, az elveszíti az emberi értékek iránti érdeklődését, részben pedig arra, hogy a gazdagok nem tudják milyen szegénynek lenni.
Ezek megint csak feltételezéseken alapulhatnak. A 100 leggazdagabb magyar többsége átlagos középosztálybeliként született, vagy sokan szegényebb, vagy munkás családokból származnak. Többségük igen is tudja mi a szegénység.
Aki gazdag, az pedig megteheti, hogy nagyon sokat foglalkozzon azokkal az emberekkel és dolgokkal, amiket/akiket szeret. A gazdagok sok időt töltenek a családjukkal és a hobbijaikkal. Kapitalizmusban élünk. Aki igazán hisz benne, annak nyitva a felemelkedés lehetősége. Aki már alapból nem hisz ebben, annak persze semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!