Van olyan képviselő aki nem csak a zsebét tömi?
"Nézd meg kik szavaztak nemmel a képviselői fizetés emelésre. "
Az még nem jelenti azt, hogy mellette nem tömi a zsebét. Szerintem az dobja a képviselőkre az első követ, aki őszintén, mélyen magába nézve nem tömné meg a saját zsebét, ha odakerülne... Megjegyzem amit meg szoktam: nekem ideírhatod, hogy te nem. Magadnak hazudsz, engem meg nem érdekel.
"Megjegyzem amit meg szoktam: nekem ideírhatod, hogy te nem. Magadnak hazudsz, engem meg nem érdekel."
Nem tudom honnan veszed a bátorságot hogy engem ismeret nélkül megítélsz. Nos nem kéne. Durván 5 kérdésnél írtam le, hogy adott szituációban én is hülyére keresném magam.
A kérdés ellenben nem erre irányult, a kérdés azt taglalja van-e olyan képviselő aki nem a pénzéért tevékenykedik, erre válaszoltam, hogy aki horribilis fizetésemelést megszavaz magának az valószínűleg a zsebeit teszi előtérbe. ( A Jobbikos képviselők egészen más megítélés alá esnek, egy hónapnyi fizetésért más Strasbourgig menekülne.)
Lehet téged nem érdekelne egy esetleges hazugságom (ami ugye nem történt meg) engem viszont érdekel a jellemtelen támadásod ellenem. Vegyél vissza egy picit a stílusodból. Ugatni a kutyám is tud mégsem szeretem hallgatni közben.
Igazából nem az a legnagyobb baj, hogy egy képviselő sokat akar hazavinni. Az sokkal nagyobb gond, hogy eközben nem azt csinálja, amiért oda lett ültetve, vagyis nem a lakosság érdekeit érvényesíti, hanem konkrétan eladja a szavazatát a pénzéért. Ez sokkal jobban dühít!!
Keressen sokat, ha meg is dolgozik érte, rendben. De a megélhetési politikusokat, akik csak tülekednek, hogy nyalhassák OV s#ggét, azokat Észak-Koreáig kellene rugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!