Te jelenleg hány ezer forintos fizetésből tudnál jól megélni?
Figyelt kérdés
2012-es évet írunk, Neked most jelenleg hány ezer forintos fizetés lenne a tökéletes, amiből jól vagy nagyon jól meg tudnál élni? (Szemtelenül nagy összegek kizárva, legyünk reálisak) Mintha a politikusok kérdeznék, hogy na mennyi fizetés lenne elég a számodra, hogy egyáltalán ne elégedetlenkedj?2012. jún. 8. 11:16
1/30 anonim válasza:
Nettó 250 ezer ( ha nem lennének hitelek).
2/30 anonim válasza:
Hogy egyedül tudjak élni és egyáltalán ne elégedetlenkedjek, ne kelljen szűkölködnöm és spórolgatnom, akkor nekem is kb 250-300 nettó között lenne. Jelenleg 100-at keresek nettó és itthon lakom még, ennyi pénzből nem tudnék egyedül.
4/30 anonim válasza:
Hát nekem 4k kicsit kevés lenne, de 250.000 az tűrhető. :)
6/30 anonim válasza:
na, neked sem volt még sok bértárgyalásod, ha nem tudod, mi az a 4k :D
7/30 A kérdező kommentje:
Mi az a 4k? Negyedik köztársaság?
2012. jún. 8. 14:02
9/30 anonim válasza:
Ha nettó 150-et megkapnék, kényelmesen élnénk hárman. Sajnos jelenleg nettó 100 alatt vagyunk.
10/30 anonim válasza:
Érdekes az a nettó 150-ből hárman, én egyedül nem tudok 100-ból, de nyilván nekem mások az igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!