Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Túl részletes vagy, nem...

"Túl részletes vagy, nem tudnálak irányítani. " Ezzel a szöveggel közölték hogy nem vesznek fel. Ez most jó vagy rossz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 22. 11:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
A naívságom újból tesztelésre kerül :))
2013. jún. 22. 15:01
 22/23 anonim ***** válasza:
48%

Én nem tehetek róla, hogy nem érted/érzed a különbséget a munkakörrel járó hibabejelentés és a felesleges okoskodás között. Ezekre neked kellene rájönnöd.

Hogy én mit dolgozok?

Végzettségemet tekintve okl. gépész mérnök és ipari terméktervező mérnök vagyok.

Van egy kis cégem ami precíziós alkatrészek gyártásával foglalkozik. Cégvezetéssel és alkatrész tervezéssel foglalkozok.

2013. jún. 22. 15:03
 23/23 anonim ***** válasza:
92%
Én akkor válaszolok a kérdéseidre: nyilván szóljál. Amiket te írtál példákat az a munkakörödbe fog tartozni valószínűleg és elég nagy kárt tudna okozni vagy balesetveszélyes. Az meg hogy elírtak egy betűt lényegtelen semmiség. Plusz ezzel a leendő főnökeidet kérdőjelezted meg már most, mert az ő munkájukat kritizáltad kéretlenül. Ez sok mindent elárul rólad, és egy interjú során mivel mindenki megjátssza magát valamilyen szinten és az idő is rövid, nagyon figyelniük kell az apró intő jelekre. És igen, téged nem tudnának irányítani mert gondolom semmi kedvük állandóan ellenőrizni hogy megcsinálod-e épp amit kértek vagy felülbíráltad mert úgy gondolod hogy te jobban tudod. Az meg nevetséges hogy szerinted a srácnak valami lelki baja van. Igazából az nagy szám hogy legalább megmondták neked hogy miért nem vettek fel, így van lehetőséged változtatni. Nem sok helyen mondják meg hogy miért nem vettek fel, sőt még értesíteni sem szoktak, várjál türelmesen aztán találd ki hogy mi volt a hibád, miben volt jobb a másik.
2013. jún. 22. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!