Tudnátok tanácsot adni h. mit csináljak? Fodrásznak tanultam, infó lentebb
Szia én elsőéves fodrásztanuló vagyok én is oktatót cseréltem már ez a második de hogy lázsd az akarattól hova jutottam el leirom neked :D
Én az első félévem egy pesti kis noname szalonban kezdtem egy senki fodrásznál rajtam kivül mg volt 6 tanuló majd jött +2 én pedig nonstopp melette áltam nyuztam hogy had csináljam szabadidőmben pedig magam képeztem pl szín elméleteztem hogy értsem mert az oktató se hajat festeni se kontyozni nem tudott... a lényeg hogy 6 hónap alat odáig eljutottam hogy a vendég tölem akart időpontot kérni nem tőle.. ez után elmentem egy versenyre ahol 4. helyezést értem el önerből
majd ott kaptam egy jobb lehetöséget és azóta mégtöbbet tudok rem ennél sokkal több lesz a tudásom mint most csak lázsd ha akarod ugyis menni fog ^^ szerintem érdemes tovább fejlesztened magad :) probálkozz TÁNOKY FODRÁSZISKOLÁBAN nagyon jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!