Tudnátok tanácsot adni h. mit tegyek? Fodrásznak tanultam, infó lentebb
szia!
sajnos jártam a cipődben, azzal a különbséggel, hogy végül én dolgoztam 2 évig vállalkozóként. rémálom volt, havi 150.000 kiadásom volt, és csak termeltem a minuszt. ma friss fodrászként nagyon nehezen lehet megélni. én is 23 éves leszek, nekem előtte nem volt érettségim, így most leérettségiztem, és jelentkeztem egyetemre. úgy tűnik, fel is fognak venni. közben végig dolgoztam egyébként, elmentem irodába telefonálni, meg ilyen idegőrlő melókat vállaltam el, hogy el tudjam magam tartani. én olyan szempontból már leszakadtam a szülőkről, hogy apum meghalt, a költségekbe meg ugyanannyi pénzzel szállok be, mint anyum, tehát teljesen önfenntartó vagyok. neked is ilyen útra kellene lépni, mert akkor a magad ura lennél, és eldönthetnéd, hogy mit szeretnél a továbbiakban, nem függnél szülőktől. azt az oldalt is megértem, hogy türelmetlenül várják, hogy a lábadra állj. viszont szimpla érettségivel sajnos nem fogsz tudni túl sok helyen elhelyezkedni, vagy ha mégis, akkor 1 előrelépési lehetőséged sem lesz. ami lássuk be, nem fényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!