25. -én kezdem a szóbeli érettségit. Nem sokat tanultam eddig rá, szerintetek lehetséges még hogy megtanulom a tételeket? Vagy képtelenség?
Hát ezzel én is igy vagyok... kevesebb mint két hét mulva érettségi. De sztem ha folyamatosan napi (kb) 5 óra hosszát eltöltesz ezzel (persze nem folyamatosan) és ha nem is sikerül mindet megtanulni, akkor is tudsz valamit. Még az is joo, ha mindennap elolvasod a tételeket és hozzá tudsz szólni a témához... vagy, elkezded tanulni a legkönnyebb tételektől a legnehezebbig, így több tételt tudsz megtanulni, és ha szerencséd van, akkor kihuzod az egyiket, de mindenképp egyszer olvasgasd át a többit is...
én ezt ajánlom. Ha igy csinálod, akkor nem valószínű, hogy póttételt húzz, vagy hogy megbukj :/
De sok sikert, és a legjobbakat! :)
"De sztem ha folyamatosan napi (kb) 5 óra hosszát eltöltesz ezzel (persze nem folyamatosan) " Ezzel tisztában vagy, hogy 1 mondaton belül ellentmondasz magadnak.
Én 18.-án szóbelizek és seholse tartok. Infoból kb. 3-4 tétel van amivel 4 napja küzdök. Töri 2 tétel amivel 2 hete küzdök. Magyarból filmeket nézek. Nyelvtan.. hát reménykedek, hogy kitudom tölteni azt a 3 percet. Angol meg nem probléma szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!