"Túl részletes vagy, nem tudnálak irányítani. " Ezzel a szöveggel közölték hogy nem vesznek fel. Ez most jó vagy rossz?
Látod most is feleslegesen kötekszel és okoskodsz!:)
További hasonlóan sikeres álláskeresést!:)
Ugyanilyen cégnél voltam én is állásinterjún (D betűs). Két dolog: sajnos oda alapból olyan embereket keresnek, akiket könnyű irányítani. Ugyanilyen csoportos interjún voltam mint te, és a végén kiválasztották a legkisebb iskolával rendelkezőket meg a protekciósakat és őket hallgatták meg személyesen. Beszéltem később azzal akit felvettek, és szinte csak részmunkaidőzik, állandóan hétvégére hívják be, szal nem is teljes munkaidős. Másik pedig az, hogy az bizony hiba volt, hogy az elírást említetted. Lehet hogy nem vagy az, de sehol nem kedvelik az okoskodókat. De legalább tanultál belőle.
(Aki egyébként lepontozgat itt az bek.pahatja:) )
Érzem az iróniát, de én ezt sikerként könyvelem el. Inkább vagyok részletes, vagy hívjuk okoskodónak, kukacoskodónak, mint hanyag és felületes.
Nem kötekszem, de itt mindenki nagyzol. Szívesen várom privátban a céged nevét, hogy leellenőrizhessem igazadat. Ha csak kifogást írnál, akkor azt kérlek mellőzd.
Én abban a pillanatban küldtelek volna el mikor az elírást szóba hozod.
Nagyon utálom mikor valaki nincs tisztában azzal, hogy hol a helye.
"Érzem az iróniát, de én ezt sikerként könyvelem el."
Kár sikerként elkönyvelned mert nem az! Esetleg magadat csapod be vele!
"Inkább vagyok részletes, vagy hívjuk okoskodónak, kukacoskodónak, mint hanyag és felületes."
Ezen a mondatodon pedig jobb ha mélyen elgondolkozol!
Rendben, kudarcként könyvelem el, nem szeretném magamat becsapni valóban. Kérlek viszont, segíts akkor abban, hogyan lehetnék kevésbé okoskodó, kukacoskodó.
Felvázolok három helyzetet, örülnék ha segítenél abban, hogy ilyenkor mit tegyek, hogy ne tűnjek kukacoskodónak.
1. Észreveszem, hogy az áruház padlóján sérülés található, ami dolgozóra és vásárlóra egyaránt balesetveszélyes, mert el lehet benne esni. Szóljak, vagy ne szóljak?
2. Teleraktam a polcot súlyzókkal ahogy kérték, de látom hogy a polc meg van rogyva és bármikor összedőlhet. Szóljak vagy ne szóljak?
3. A személyzeti mosdóban állandóan folyik a csap, mert nem lett jól felszerelve. Ez így nem túl gazdaságos. Szóljak vagy ne szóljak?
4. Észreveszem, hogy az áruvédelmi kapu nem működik. Szóljak vagy ne szóljak?
5. A vevők sorra jönnek és egy adott terméket keresnek. Az z újságban meg lett hirdetve, de nem érkezett belőle egy sem és a raktárban sincs, valószínűleg nem rendeltek belőle, mert nincs a rendelési listán sem. Szóljak vagy ne szóljak?
Te nem csak okoskodó és kukacoskodó vagy hanem még értetlen és hülye is?
Amiket felvázoltál azok a munkakörödhöz tartoznak amennyiben felvesznek! Az nem okoskodás, hogy szólsz, hogy sérült a padló mert a munkaköröd része a vevőtér állapotának figyelemmel kísérése!
Az viszont, hogy beleköss egy prezentációba okoskodás! Mivel nem feladatod, hogy ilyet tegyél. Majd szól érte akinek feladata! Az ilyen önjelölt okoskodókat mint te pedig sehol nem díjazzák! Pláne, hogy úgy kritizál, hogy még fel sem vették az adott munkahelyre.
Én egy 1000 fős céget vezetek!!
És alkalmaztalak volna!
Sőt kirúgtam volna mindenkit csak hogy téged felvegyelek!
Nagy hibát követtek el hogy nem téged választottak megfogják még bánni és könyörögnek majd neked hogy menjél vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!