Van valakinek története rossz munkahelyről?
Ahol bunkók voltak/embertelen volt.
Fiatal vagyok még, csak nyári meló,de majdnem mint egy 'kiképzőtábor'...
Személyes tapasztalat? Történetek?
Magyar Posta Zrt.
sztem semmit nem kell mondanom, undorító, gusztustalan, amit művelnek a kézbesítőkkel főleg.
vagy kutyagolnak télen-nyáron, nagy mínuszokban, fél méteres hóban, illetve 40 fokban egész nap a tűző napon. kössék a biztosításokat, fenyegetik őket, minden nap kiabálnak velük, hogy mennyire bénák, h még biztosítást sem tudnak hozni, adják el a sorsjegyet, vigyék a napi 3-4 láda levelet, mellé a szórólapot egy napos határidővel, 100-150 ajánlottal egy nap, mindezt másfél körzetben, nettó 80ezer ftért.
az ablakosoknak sincs szép élete, nehogy azt higgyétek. pont ma volt, h felmentem az ügyféltérbe és majdnem elájultam, mert melegebb volt ott, mint kint, ugyanis a légkondi meleget fújt!! szted könnyű lehet ugyanígy ajánlani a biztosítást, fenyegetve vagy, ha nem hozod ez meg ez lesz, fizetéscsökkentés stb... közben a főnök ott áll a fejed fölött, kiabál, ordítozik, jön az ügyfél, az is kiabál, mert épp rossz napja van, és rajtad jó kitölteni. ne higgyétek h jó világ van a postán, mert rohadtul nincs.
Ordibáló főnök, sose lehetsz elég jó, szívatás felső fokon. Szerintem ezeknek a jellemzőknek az elérésére OKJ-s tanfolyamot szerveznek.
Az nem zavar semmilyen szinten, ha szigorúság van és fegyelem, de az antiszociális beállítottság, az elmebajos, szakmailag nulla vezetőség enyhén szólva is kikészít. Elfelejtünk ebben a pénzéhes és "mindenkin túl akarunk tenni" világban embernek lenni...
Én cserébe "visszaugatós" fajta vagyok, de úgy diplomatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!