Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valakinek története rossz...

Van valakinek története rossz munkahelyről?

Figyelt kérdés

Ahol bunkók voltak/embertelen volt.

Fiatal vagyok még, csak nyári meló,de majdnem mint egy 'kiképzőtábor'...

Személyes tapasztalat? Történetek?

2013. jún. 18. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Magyar Posta Zrt.

sztem semmit nem kell mondanom, undorító, gusztustalan, amit művelnek a kézbesítőkkel főleg.

2013. jún. 18. 19:10
 2/21 A kérdező kommentje:
:D:D
2013. jún. 18. 19:16
 3/21 anonim válasza:
61%
Nekem is a posta jutott eszembe. Ma ahogy bementem befizetni, egyszerüen rossz érzés kapott el. Tiszta halottas hangulat van, búval ba**ott emberek.. ahj. Ez Magyarország. Már annak se tudnak örülni az emberek, hogy napi 8 órában egy légkondicionált helységben ülhet, és leshet ki a fejéből.
2013. jún. 18. 19:47
 4/21 A kérdező kommentje:
Vagy mennek 3-4 városban kocsival...:D
2013. jún. 18. 19:52
 5/21 anonim ***** válasza:

vagy kutyagolnak télen-nyáron, nagy mínuszokban, fél méteres hóban, illetve 40 fokban egész nap a tűző napon. kössék a biztosításokat, fenyegetik őket, minden nap kiabálnak velük, hogy mennyire bénák, h még biztosítást sem tudnak hozni, adják el a sorsjegyet, vigyék a napi 3-4 láda levelet, mellé a szórólapot egy napos határidővel, 100-150 ajánlottal egy nap, mindezt másfél körzetben, nettó 80ezer ftért.

az ablakosoknak sincs szép élete, nehogy azt higgyétek. pont ma volt, h felmentem az ügyféltérbe és majdnem elájultam, mert melegebb volt ott, mint kint, ugyanis a légkondi meleget fújt!! szted könnyű lehet ugyanígy ajánlani a biztosítást, fenyegetve vagy, ha nem hozod ez meg ez lesz, fizetéscsökkentés stb... közben a főnök ott áll a fejed fölött, kiabál, ordítozik, jön az ügyfél, az is kiabál, mert épp rossz napja van, és rajtad jó kitölteni. ne higgyétek h jó világ van a postán, mert rohadtul nincs.

2013. jún. 18. 20:07
 6/21 A kérdező kommentje:
Amúgy hasonló olyan válaszokat vártam,hogy kinek rossz a főnöke,vagy a volt munkahelyén miért volt rossz.
2013. jún. 18. 21:05
 7/21 anonim ***** válasza:
34%
Szakszervezet?
2013. jún. 19. 04:11
 8/21 anonim ***** válasza:

Ordibáló főnök, sose lehetsz elég jó, szívatás felső fokon. Szerintem ezeknek a jellemzőknek az elérésére OKJ-s tanfolyamot szerveznek.

Az nem zavar semmilyen szinten, ha szigorúság van és fegyelem, de az antiszociális beállítottság, az elmebajos, szakmailag nulla vezetőség enyhén szólva is kikészít. Elfelejtünk ebben a pénzéhes és "mindenkin túl akarunk tenni" világban embernek lenni...

Én cserébe "visszaugatós" fajta vagyok, de úgy diplomatikusan.

2013. jún. 19. 07:37
 9/21 anonim ***** válasza:
Végrehajtói iroda. A bírósági végrehajtó szakmailag elég penge volt, viszont, mint munkáltató... 80 ezerért 12-13 óráztunk, nem lehetett előbb elmenni, a jelenléti ívbe nem írhattuk be a valós időt, hogy meddig maradtunk, túlórát nem fizetett. Zsarnokság volt a köbön, semmi magánélet, ezt ki is hangsúlyozta a főnök, hogy nem lehet magánéletünk, csak a munkának élhetünk. Nem lehetett normálisan dolgozni, mivel rengeteg akta nem volt meg, kollektív rendrakást meg nem tarthattunk, mivel akkor a határidős ügyekkel megcsúszunk, kifogással élnek ellene, esetleg kártérítés, stb. Ha esetleg készen voltunk a napi feladattal munka idő előtt pár perccel, akkor adott még egy napos feladatot, amit persze este 10 előtt nem igazán tudtunk megcsinálni.
2013. jún. 19. 11:20
 10/21 anonim ***** válasza:
Ja, meg ugye ez a határidős ügyekkel megcsúszunk kifogás ez nagyon ellentmondásos volt, hiszen azért akartunk nagy rendet tenni, mivel csomó ilyen irat akta nem volt meg, persze másrészt azért is, hogy ne kelljen este 9-10ig bennmaradni a későbbiekben. Szerencsére már nem ott dolgozom:)
2013. jún. 19. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!