Gyakorta váltasz munkahelyet?
Két és fél éve dolgozom, ez idő alatt két munkahelyem volt. (Tehát az első, ahol kezdtem, meg a második, ahol most vagyok.)
Helyileg mondjuk ugyanott maradtam, csak a principálisom változott. (Ügyvédjelölt vagyok.)
2010-től keresek munkát, 2011-től a szakmámban (akkor kaptam meg a diplomámat 1 év nyelvvizsgázás után) azóta ez az 5. munkahelyem. De ha belevesszük a nyári idénymunkámat akkor a 6.
Kicsit unom, hogy 2-3 havonta új helyre kerülök, de sajnos mindig csak ennyi ideig tudnak alkalmazni ( helyettesítés, politikusék kilöknek a helyemről...stb).
Jobb lesz az alkalmazkodó képességem, de azért nem ártana úgy dolgozni, hogy megszokott helyen, megszokott emberekkel. Főleg az én szakmámban fontos lenne az állandóság. Óvónő vagyok.
24N
Nem.
45 éves vagyok, és a 2. m.helyemen dolgozom 17 éve.
Olyan gyakran, amilyen gyakran megszűnnek a cégek, ahol dolgozom. Magyarul igen, gyakran.
És az idő többségében nem "váltogatok", hanem mindhiába "keresek" másik munkahelyet.
Úgyhogy ha te azért tetted fel a kérdést, mert szükséged van egy lojális, szorgalmas, nagy munkabírású kolleganőre az irodába, aki nem lép le fél vagy akár két év után, akkor csak szólj és repülök! Van diplomám is, de ha nincs rá szükség, akkor ezt titokban tarthatjuk.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!