2^100 fele mennyi? Mert tölem ilyen baromságokat kérdeztek állásinterjún.
Figyelt kérdés
Azt kérdi, megy-e a matek, mondom megyeget, na és ekkor darálta le nekem ezt a hülye kérdést...de kértem egy papirt meg egy tollat és ugy meg tudtam mondani, hogy 2^99. Gépészmérnök pozicióról van szó amugy. Van ahol komolyabban mérik le a matek készségeket?2013. máj. 1. 19:22
21/22 anonim válasza:
Hát én mindig is szerettem a matekot és tudtam is, de állásinterjún egy ilyen kérdéstől lehet sokkot kaptam volna, igaz alapból elég ideges típus vagyok, és nagyon könnyel leblokkolok...
Lehet, hogy alap kérdés, de ez is olyan dolog, hogy hiába van diplomája az embernek, amit nem használ az nem megy kapásból, főleg nem interjún és főleg a matek amikor már mindenki mindent számológéppel számol, vagy már maga a program kiszámolja magától...
Az álláskeresés meg nagyon nem egyszerű, nekem közgazdász diplomám van, meg pár szakképesítés, németből középfokú nyelvvizsgám, szakmai is, de gyakorlatom és persze angol nélkül nem kellek sehova...
Nem olyan egyszerű most munkát találni... ha tehetném én is sok mindent másképp csinálnék... :)
22/22 anonim válasza:
Na és mi lett a vége, kérdező? Felvettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!