Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondjak Mcdonald's os...

Sempus kérdése:

Mit mondjak Mcdonald's os állásinterjún?

Figyelt kérdés
Már egyszer visszautasítottak mert túl magabiztos vagyok és hogy nekik robotok kellenek.Mit mondjak amit hallani akarnak a "miért jöttem ide hozzájuk" kérdésre ...a pénzkeresésen kívül... ja és az sem elég nekik hogy 10 évet küzdő sportoltam és tudom mi az hogy kitartás( este 8-tól reggel 4ig erősíteni az edzőterembe) és a tarisznyarák ezek után is megkérdezi másodjára is hogy biztos bírni fogom ezt az ácsorgást... Vki mondjon vmit!

2013. ápr. 15. 19:16
 1/4 anonim válasza:
100%
"és a tarisznyarák ezek után is megkérdezi másodjára is hogy biztos bírni fogom ezt az ácsorgást..." ezen jót nevettem. Szerintem az a bajuk, hogy úgymond túl vagy képezve.Melyik városba vagy hanyadik kerületbe jelentkeztél?
2013. ápr. 15. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
32-ek terén voltam.nem ertem h mi lehetett a baj
2013. ápr. 16. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Haliho!

Most nem azert, de ezt tenyleg megkerdeztek: "biztos birni fogod-e...?" Ez nagyon gaz. Egyreszt Ok azok akik felvesznek valakit es azert hivnak be mert fel akarjak merni. Masreszt nem megbantasbol, de a "mekis" allas pont olyan, hogy barmikor potolhato valakivel es kiderul hamar, ha valaki nem csinalja rendesen a dolgat. Egyreszt milyen egy ilyen interju, kivancsi vagyok?

2013. ápr. 22. 10:17
 4/4 anonim válasza:
48%
Ne menj a mekibe dolgozni, annál még az is jobb ha otthon ülsz..Nekem is ezt mondták, de én hülye oda mentem..Egész életedbe nem felejted majd el azt a sok szart ami ott van :/ És ezt most komolyan mondom! Fogadd meg a tanácsot, ne legyél rabszolga!
2013. máj. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!