Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2^100 fele mennyi? Mert tölem...

2^100 fele mennyi? Mert tölem ilyen baromságokat kérdeztek állásinterjún.

Figyelt kérdés
Azt kérdi, megy-e a matek, mondom megyeget, na és ekkor darálta le nekem ezt a hülye kérdést...de kértem egy papirt meg egy tollat és ugy meg tudtam mondani, hogy 2^99. Gépészmérnök pozicióról van szó amugy. Van ahol komolyabban mérik le a matek készségeket?
2013. máj. 1. 19:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez elég gyp szint.
2013. máj. 1. 19:40
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Gépészmérnökként tanultál viszonylag sok matekot - 3,5-4 éven keresztül. Arra volt kíváncsi, hogy emlékszel-e valamire is az alapokból.
2013. máj. 1. 19:40
 3/22 A kérdező kommentje:
akkor csináltasson meg valami diffegyenletet, mert ez a hatványozás elég gimis dolog.
2013. máj. 1. 19:51
 4/22 anonim ***** válasza:

Jó de az olyan egyértelmű. Egy ilyen példánál meg le tudja mérni hogy mit tudsz. Ha kézzel lábbal számolsz akkor tudják hogy közöd nincs a témához ha meg megoldod ahogy kell, akkor tudják hogy legalább a középsulis anyagot vágod. Ma már az sem kis dolog.

2013. máj. 1. 19:58
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

ehhez nem kellett volna papír.

2 hatványai úgy növekednek, hogy mindig 2-vel szorzod. nyilvánvalóan ha 2 x-edik hatványának felét kérdik, akkor megmondod zsigerből, hogy az 2 az x-1 -en.

erre volt kíváncsi szerintem.

ne értsed félre, én se tudtam volna zsigerből szerintem, de mondjuk nem is vagyok gépészmérnök diplomával.

2013. máj. 1. 20:07
 6/22 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normális egy ilyen kérdés mérnöki pozicióhoz.
2013. máj. 1. 20:18
 7/22 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták, hogy még senki se tudta megválaszolni, amit én furcsállok
2013. máj. 1. 21:32
 8/22 anonim válasza:
58%
ejha. hát nem tudom honnan szalajtották az embereket erre az interjúra.
2013. máj. 1. 21:52
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
És ehhez minek kellett a papír és a toll? :O
2013. máj. 1. 23:37
 10/22 A kérdező kommentje:
kiváncsi lennék hányan lennétek annyira lazák 1 állásinterjun, hogy az ilyen hülye kérdések ne blokkoljanak le...mondjuk én nem szoktam idegeskedni állásinterjukon, de ez már furcsa volt...ja és am ez nagyvállalatnál volt.
2013. máj. 2. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!