2^100 fele mennyi? Mert tölem ilyen baromságokat kérdeztek állásinterjún.
2^99
de jah eleg gyp-s szint gimiben.
felnottek viszont sokat felejtettek mar
en nem tanultam matekot, nekem
az ilyenek csak azert mennek nekem fejben mert jo a logikam... at tudom magamban gyorsan gondolni.
de azt am megkerdezhetem hogy mit irtal a papirra?
Bocs de ezek szerint te fél éve végeztél Gépészmérnök BSc-n és még nem találtál semmi munkát?
Lehet 1-2 kérdésem?
-Hol végeztél?
-Hány/milyen nyelvvizsgád van?
-Dolgoztál-e egyetem alatt?
-Az ország mely részében keresgélsz?
Én még nem végeztem, de BME gépész BSc-n végzett ismerőseim, 1 db angol közép nyelvvizsgával, maximum 6 hetes szakmai gyakorlatos tapasztalattal a BSc befejezése után maximum 1 hónap alatt találtak munkát. Ezért nem értem..
ertem.
azert az is jo hogy te tudtal vaszolni elotte meg senki sem.
hát figyi, én lezáróvizsgáztam, utána nem csináltam semmit, mert nem kellett dolgoznom, meg nyelvvizsgám se volt meg, azt 3 honap rinyálás után csináltam meg ugy, hogy tanultam rá bö szük 1 honapot (ecl angol b2), meg is lett, utána megkaptam a diplomát kb február végén.
Nem dolgoztam én sehol, egyetem alatt meg föleg nem. Nem voltam elég élelmes meg rá se voltam szorulva, mert anyámék pénzeltek, nekem pont elég volt depresszióban fetrengve végigküszködni az iskolát (mert nem volt csajom és az iskola miatt még kevesebb esély volt rá).
Nyivlán, ha most lennék első éves egyetmista, akkor nagyon másképp csinálnám, mert azóta már lettek csajaim meg kicsit felnöttesebb lettem, de még mindig nagyon életképtelen... ugy lett csajom, hogy egy évig jártam folyamatosan csajozni...hát akkor álláskeresésnél miért nagy szám a fél év? Mitöbb valójában EGY éve vagyok munkanélküli lassan!
Akkor ezek szerint a te hozzáállásoddal van baj.
Nem nagy szám a fél év-egy év munkanélküliség, csak gépészmérnökként rohadtul nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!