Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2^100 fele mennyi? Mert tölem...

2^100 fele mennyi? Mert tölem ilyen baromságokat kérdeztek állásinterjún.

Figyelt kérdés
Azt kérdi, megy-e a matek, mondom megyeget, na és ekkor darálta le nekem ezt a hülye kérdést...de kértem egy papirt meg egy tollat és ugy meg tudtam mondani, hogy 2^99. Gépészmérnök pozicióról van szó amugy. Van ahol komolyabban mérik le a matek készségeket?
2013. máj. 1. 19:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

2^99

de jah eleg gyp-s szint gimiben.

felnottek viszont sokat felejtettek mar

en nem tanultam matekot, nekem

az ilyenek csak azert mennek nekem fejben mert jo a logikam... at tudom magamban gyorsan gondolni.

de azt am megkerdezhetem hogy mit irtal a papirra?

2013. máj. 2. 12:11
 12/22 A kérdező kommentje:
azt irtam le hogy 2^100/2 és kb ennyiböl leesett. Am matek szigorlatoztam már vagy 3 éve, fél éve munkát keresek meg nyelvvizsgázgattam, ugyhogy kicsit távol kerültem a matektól.
2013. máj. 2. 12:38
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Bocs de ezek szerint te fél éve végeztél Gépészmérnök BSc-n és még nem találtál semmi munkát?

Lehet 1-2 kérdésem?

-Hol végeztél?

-Hány/milyen nyelvvizsgád van?

-Dolgoztál-e egyetem alatt?

-Az ország mely részében keresgélsz?

Én még nem végeztem, de BME gépész BSc-n végzett ismerőseim, 1 db angol közép nyelvvizsgával, maximum 6 hetes szakmai gyakorlatos tapasztalattal a BSc befejezése után maximum 1 hónap alatt találtak munkát. Ezért nem értem..

2013. máj. 2. 13:15
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

ertem.

azert az is jo hogy te tudtal vaszolni elotte meg senki sem.

2013. máj. 2. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Állásinterjún a kelleténél idegesebb az ember és olykor még az sem jut eszébe ami alapvető, én is tapasztaltam már... :(
2013. máj. 2. 16:17
 16/22 A kérdező kommentje:

hát figyi, én lezáróvizsgáztam, utána nem csináltam semmit, mert nem kellett dolgoznom, meg nyelvvizsgám se volt meg, azt 3 honap rinyálás után csináltam meg ugy, hogy tanultam rá bö szük 1 honapot (ecl angol b2), meg is lett, utána megkaptam a diplomát kb február végén.

Nem dolgoztam én sehol, egyetem alatt meg föleg nem. Nem voltam elég élelmes meg rá se voltam szorulva, mert anyámék pénzeltek, nekem pont elég volt depresszióban fetrengve végigküszködni az iskolát (mert nem volt csajom és az iskola miatt még kevesebb esély volt rá).

Nyivlán, ha most lennék első éves egyetmista, akkor nagyon másképp csinálnám, mert azóta már lettek csajaim meg kicsit felnöttesebb lettem, de még mindig nagyon életképtelen... ugy lett csajom, hogy egy évig jártam folyamatosan csajozni...hát akkor álláskeresésnél miért nagy szám a fél év? Mitöbb valójában EGY éve vagyok munkanélküli lassan!

2013. máj. 2. 17:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint a te hozzáállásoddal van baj.

Nem nagy szám a fél év-egy év munkanélküliség, csak gépészmérnökként rohadtul nem gyakori.

2013. máj. 4. 13:06
 18/22 A kérdező kommentje:
bme gépészen az se ritka, hogy valaki ilyen 25 éves koráig szüz marad.
2013. máj. 4. 16:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja, de az se ritka hogy BME-re jár és havonta váltogatja a barátnőjét. Köze nincs ennek a szakhoz, egyetemhez.
2013. máj. 12. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Érdekelne,hogy a feltett kérdés előtt és után mit kérdeztek tőled? Szerintem arra is koncentrálnod kellene.Pszichológiai vonatkozású ha a kérdés sorozatokat megszakítják ami majdnem odatartozna dologgal!
2013. máj. 23. 03:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!