Büfészakos hallgatónak munkaügyi központban tanácsadás?
Naiv voltam, meg nem is tudok választani. Mentem egy szakra kb. nincs jobb ötletem alapon. Amúgy valamennyire tetszik is, meg a szakmát fontosnak tartom.
Csakhogy Magyarországon nincs ilyen szakma, csak túlképzés rá.
Elsőéves vagyok.
Arra gondoltam, a kerületi munkaügyi központban kérhetnék tanácsadást.
Érdemes-e elvégezni, ha igen, kettesekkel és tanuljak nyelvet, kettesekkel és OKJ-t végezzek, vagy ötösökkel és TDK-val, szakkolival, hátha úgy azért lesz esélyem...
Minden percemet elvesztegetettnek érzem, amíg nem tudom, hogy ennek a szaknak van-e egy pici értelme is.
Civil szervezetnél önkénteskedem.
Azért nemcsak amiatt csinálnék extrát is az iskolapadon kívül, hogy legyen mit írni a CV-be, hanem hogy közelebb hozzam magamhoz ezt az izét, esetleg meg is szeressem, és meglássam az értelmét.
Ezért is.
Amúgy az furcsa, ha semmi extra nem számít a CÉGEK szemében. Akkor csak üljek a padban "oszt cső"?
Megéri jó eredményekkel elvégezni?
Bár tudom, az osztályzatot még első munkahelyen se nézik. :D
Szerintem meg kellene tanulnom lesz.rni, kettesekkel átevickéli, nyelveket tanulni...
De váááá...
Engem semmi se érdekel. Most úgy őszintén.
Órát végigunom, otthon tanulás elején rájövök, hogy érdekes, tanulás közepén már unom, de gépiesen végigtanulom a jó jegyért. Majd a jó jegynek örülök.
sok dolog érdekel hobbiszinten, de mindegyik ideig-óráig. Sokra nincs is szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!