Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Büfészakos hallgatónak munkaüg...

Büfészakos hallgatónak munkaügyi központban tanácsadás?

Figyelt kérdés

Naiv voltam, meg nem is tudok választani. Mentem egy szakra kb. nincs jobb ötletem alapon. Amúgy valamennyire tetszik is, meg a szakmát fontosnak tartom.

Csakhogy Magyarországon nincs ilyen szakma, csak túlképzés rá.

Elsőéves vagyok.

Arra gondoltam, a kerületi munkaügyi központban kérhetnék tanácsadást.

Érdemes-e elvégezni, ha igen, kettesekkel és tanuljak nyelvet, kettesekkel és OKJ-t végezzek, vagy ötösökkel és TDK-val, szakkolival, hátha úgy azért lesz esélyem...

Minden percemet elvesztegetettnek érzem, amíg nem tudom, hogy ennek a szaknak van-e egy pici értelme is.

2013. ápr. 16. 18:27
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Civil szervezetnél önkénteskedem.

Azért nemcsak amiatt csinálnék extrát is az iskolapadon kívül, hogy legyen mit írni a CV-be, hanem hogy közelebb hozzam magamhoz ezt az izét, esetleg meg is szeressem, és meglássam az értelmét.

Ezért is.

Amúgy az furcsa, ha semmi extra nem számít a CÉGEK szemében. Akkor csak üljek a padban "oszt cső"?

Megéri jó eredményekkel elvégezni?

Bár tudom, az osztályzatot még első munkahelyen se nézik. :D

Szerintem meg kellene tanulnom lesz.rni, kettesekkel átevickéli, nyelveket tanulni...

De váááá...

2013. ápr. 19. 20:42
 42/42 A kérdező kommentje:

Engem semmi se érdekel. Most úgy őszintén.

Órát végigunom, otthon tanulás elején rájövök, hogy érdekes, tanulás közepén már unom, de gépiesen végigtanulom a jó jegyért. Majd a jó jegynek örülök.

sok dolog érdekel hobbiszinten, de mindegyik ideig-óráig. Sokra nincs is szakma.

2013. ápr. 19. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!