A fizetésemet muszáj saját bankszámlára utaltatnom vagy lehet valaki másnak is a bankszámlájára?
Persze hogy lehet. Nekem 3 hónapig anyám számlájára ment a fizu, aztán rászántam magam és csináltam sajátot minimális költségek vannak, ami szinte semmi. És azt bármikor lehet módosítani a munkahelyeden csak bemész a titkárhoz, vagy ahhoz aki ezekkel foglalkozik megadod az új számlaszámot és ennyi.
A munkáltatódnak igazából semmi köze hozzá kinek megy a pénz vagy is kinek a számlájára, a lényeg az hogy te kapd meg és ne vitázz ha nem kapnád meg mert te más szálára kérted.
Ha nincs rajt forgalom nem kerül sokba havi 200-300Ft a számla.
Kérheted az ő nevére is de mivel jobb, hogy a húgodtól vonják mintha tőled.
Igen, lehet.
De ahogy az első is írta, majd nézz utána mire megtalálod az "igazi" munkahelyedet, és nyitni akarsz sajátot, met tényleg találhatsz igen alacsony költséggel rendelkező számlákat.
Van, amelyik ráérkező összeghatárhoz kötötten, számlavezetési dij mentes. És ha nem kérsz sms-értesítőket, nagyjából csak a kézpénzfelvétel díja terhel, ami így is terhel, ha a hugod számlájára utaltatod a fizetésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!