Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A fizetésemet muszáj saját...

A fizetésemet muszáj saját bankszámlára utaltatnom vagy lehet valaki másnak is a bankszámlájára?

Figyelt kérdés
Nincs bankszámlám és nem is nagyon szeretnék, mert egy csomó pénzt levon havi költségekre, így gondoltam, hogy a húgom bankszámlájára utaltatnám a fizetésem. Azt lehet? Még csak most kezdek az új munkahelyemen, még nem is biztos, hogy megfelel és én nekik, tehát amíg nem biztos, nem szívesen nyitnék bankszámlát.
2013. ápr. 13. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de vannak olyan bankszámlák is, ahol elég kicsi a költség.
2013. ápr. 13. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet. Nekem 3 hónapig anyám számlájára ment a fizu, aztán rászántam magam és csináltam sajátot minimális költségek vannak, ami szinte semmi. És azt bármikor lehet módosítani a munkahelyeden csak bemész a titkárhoz, vagy ahhoz aki ezekkel foglalkozik megadod az új számlaszámot és ennyi.

A munkáltatódnak igazából semmi köze hozzá kinek megy a pénz vagy is kinek a számlájára, a lényeg az hogy te kapd meg és ne vitázz ha nem kapnád meg mert te más szálára kérted.

2013. ápr. 13. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajt forgalom nem kerül sokba havi 200-300Ft a számla.

Kérheted az ő nevére is de mivel jobb, hogy a húgodtól vonják mintha tőled.

4/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

De ahogy az első is írta, majd nézz utána mire megtalálod az "igazi" munkahelyedet, és nyitni akarsz sajátot, met tényleg találhatsz igen alacsony költséggel rendelkező számlákat.

Van, amelyik ráérkező összeghatárhoz kötötten, számlavezetési dij mentes. És ha nem kérsz sms-értesítőket, nagyjából csak a kézpénzfelvétel díja terhel, ami így is terhel, ha a hugod számlájára utaltatod a fizetésedet.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!