Egy egyedül élő embernek, akinek saját lakása van és nincs semmilyen adóssága kb mennyi a havi kiadása?
az attól függ, hogy hol él és milyen életszínvonalon, milyen felszereltségű és mekkora lakás
rezsi nálam kb 30k (2 telefon, áram (fűtés is árammal megy), internet, víz, csatorna)-40 m2-e lakás
kaja 40-50 ezer - ha spórolnék, akkor 25-30k lenne, de elég drága ízlésem van kajaügyileg
tisztítószerek 4-5k
pipere+kozmetikus+fodrász ilyesmi 15k
ruházat 10-12k
utazás/benzin/autó fenttartása 15-20k
könyv: 5k
sport: ingyen járok, mert a cégem cafetéria-alapjában bent van, de ha nem lenne, akkor havi 5k lenne
Jól kereshetsz kedves hármas! Ruhára havi 10, szépségápolásra havi 15? Tisztítószerek havonta 5?
Nekem ez egy negyedéves kiadásom kb. :))
Én nem vagyok egyedül élő, de szerintem 40-50 a rezsi (attól függ persze, hol), 40-50 a kaja, ruhára meg nem kell minden hónapban költeni, nekem erre nem nagyon van igényem, attól még nem járok szakadtan. Ezen felül benzin, ami 10-15, és egyéb kiadások, mondjuk max egy tizes.
Albérlet: 55 ezer
Rezsi: Nagyon változó, 20 és 40 ezer közt
Kaja: 30-35 ezer
Szórakozás: Általában 0, max 5000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!