Neked van főnököd akinek dolgozol, akitől pénzt kapsz a munkádért vagy vállalkoztál, és egyedül a magad ura vagy és megtermeled saját magadnak a pénzt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 22:16
1/6 anonim válasza:
És reláció már nincs is?
Pedig sokan vagyunk ilyenek...
2/6 anonim válasza:
Igen, van főnököm, aki beruházott több százmilliónyi forintot egy vállalkozásba, amibe én nem tudnék annyit.
3/6 anonim válasza:
Ezek publikus adatok, nézd meg, hány alkalmazott és hány evás van.
Én nekem van főnököm spec.
4/6 anonim válasza:
Átmenet vagyok a kettő között. Ismerős vállalkozásába segítek be, projektmunkában, teljesítménybérért. Szóval kicsit vállalkozós, mert nem kapok fix bért, meg nem is biztos, hogy lesz projekt, de kicsit alkalmazottas, mert konkrétan pénzt nem tettem bele.
5/6 anonim válasza:
Én megtermelem magamnak a pénzt. Vettem egy jó nyomdagépet.
6/6 anonim válasza:
A magam ura és önmagamért felelő munkavállaló vagyok, aki megtermeli a pénzt, és folyamatosan képzi magát azért, hogy erre egyre jobb esélye legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!