Mi a legjobb munka gyerekeknek a nyárra, amit saját maguk egyedül meg tudnak csinálni?
´´Ha ez segít akkor kb 12 éves esztergomban lakik , sok túrista. szivesen dolgoznék büfében´´ Furcsa, hogy a mondat elso részében egyes szám 3.személyben írsz utánna pedig elso személyben :)
Én is esztergomi vagyok, de szerintem a Hídlapnak már megvannak a kihordói sajna :(
Ha még csak 12 vagy élvezd a nyarat a haverokkal, nem éri meg dolgozni ilyen idosen, ráérsz 15-16 évesen. De ha mindenáron élsz-halsz a melóért, akkor javaslom eselteg az autóablak-mosást benzinkúton, valszeg büfébe nemvennének fel ilyen fiatalon, de mondom élvezd a nyarad, hisz csak egyszer vagy fiatal, 12 éves kor az nagyon jo, énis csak 5 évvel vok tobb :)
(am 15:34-es és 16:56-os vok)
:D
csak azért szeretnék dolgozni hogy legyen egy kis pluszpénzem , amiből pcjátékokat vagy egyéb dolgokat vehetek
am dobós vagy?
Nem, nem a dobóba járok, pc játékokat sztem szedj le netröl :) fentvan minden :)))
De nyáron nem gépezni, kell hanem pl focizni, vagy ami érdekel :)
csak ki akarom egyenlíteni a számlámat , amennyit eddig költöttem , azt szerezzem vissza.
nyilván nem nyáron fogok gépezni , de a jövőben jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!