Nagy probléma, anyukám elkísérne állásinterjúra?
Figyelt kérdés
28 éves fiú vagyok. Anyukám elakar kísérni az interjúra, mert ő is megakar kérdezni pár dolgot a munkával kapcsolatban. Szerintem kicsit ciki a dolog, de ő mindenképp elakar jönni. Nagy gáz, ha elkísérne.2013. ápr. 9. 13:59
11/13 A kérdező kommentje:
10 es
Megpróbálom nem engedni :)
Amúgy menyasszonyom van, de valóban otthon lakok
2013. ápr. 9. 22:40
12/13 anonim válasza:
Igaz én 30 vagyok és nő,de az én Anyám is ilyen,szóval sajna nem kamu a kérérdés.Simán bejön a munkahelyemre,hogy hozza az ebédemet,és rádásul mindenki előtt Babikának hív...Családi "hagyomány"(inkább átok a jó szó) lehet,mert a Nagyanyám vele csinálta ugyanezt...50 évesen még simán leugatta mások előtt,hogy szégyeld magad kislányom...
Sanállak kérdező,ismerős a dolog,és tudom,hogy vérciki:-(
13/13 anonim válasza:
Vidd apádat is, sőt az egész famíliát is, fekete napszemcsi legyen rajtatok, hogy lássák milyen maffiózók vagytok. Akkor tutira felvesz a főnök, apád vigye még a késkészletét is. Barom állat vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!