Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A K&H Bankhoz megyek állásinte...

A K&H Bankhoz megyek állásinterjúra! TEszt és elbeszélgetés! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

2013. márc. 8. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Én sok évvel ezelőtt voltam banki állásinterjún, igaz az az OTP volt. A teszt elég hosszú volt, részben fejszámolási feladatokból állt, részben pedig mindenféle neveket kellett időre ABC sorrendbe tenni. Időre ment a teszt kitöltése. Vizsgálták a gyorsaságot, a pontosságot, a monotóniatűrést, a koncentrációs készséget.

A szóbelin pedig egy stresszinterjúnak tettek ki, ami abból állt, hogy az interjúztató szándékosan olyan kérdéseket tett fel, és úgy tette fel őket, hogy felbosszantson, felidegesítsen. Nagyon nagy önuralomra volt szükségem, hogy ne álljak fel, és ne csapjam be magam mögött az ajtót.

Persze az ilyen interjú lényege éppen az, hogy mennyire vagy képes türelmes lenni az ügyfelekkel. Az enyém ügyfeles munkakör volt. Fel is vettek.

2013. márc. 9. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
a munkakör: általános banki tanácsadó ( hitel ). Milyen jellegű kérdések voltak? Mi az amire nagyon figyeljek szerinted? Köszönöm előre is!
2013. márc. 16. 15:21
 3/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Tudnál mesélni egy kicsit a tesztről? Én is épp az interjú előtt állok, de nem tudom, hogy készüljek rá. Milyen jellegű kérdések voltak? Szakmai tudást is tesztelek, vagy általános személyiségteszt volt? Nagyon megköszönném, ha írnál egy pár sort! :)

2013. máj. 15. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:
A teszt nem szakmai jellegű. Egyszerű matematikai számolások. % stb. Nem nehéz. Ami fontos! Ne legyen hibád. Nem baj ha kevés feladatod van készen, a lényeg h mind jó legyen. Nekem 27 kérdés volt kész és jó. Szégyelltem magam amikor mások mondták h jóval 30on felül teljesítettek. A végén kiderült, hogy az enyém hibátlan és több pontos így, míg mások alig kaptak 15 pontot.
2013. aug. 29. 12:31
 5/8 anonim válasza:
Esetleg tudnál írni egy példát, hogy milyen számítási feladatok voltak? Én pénteken megy a K&H Bankhoz, és picit izgulok! Képleteket kell alkalmazni, vagy józan paraszti ésszel megoldható feladatok vannak?? Előre is köszönöm!
2014. máj. 6. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de csak most láttam a kommentedet. Igazából szerintem nem lehet felkészülni. Alapvető számítási feladtok, %-számítás, pici gondolkodással megoldható feladatok. Majd írj hogyan sikerült? Milyen volt?
2014. máj. 11. 15:42
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én senior ügyfélkapcsolati menedzserre (KKV) adtam be a jelentkezésemet és tegnap hívtak. Pénteken újra hívnak majd, mert sajnos autóbalesetem volt és nem tudtam még akkor mit mondani nekik. Senior pozíció esetén mennyire lehet kemény szakmai részre számítani? Az az érdekes, hogy ami munkaköröm most van, az ugyanez, csak juniori, sajnos benne ragadtam, mert már nem lennék junior, inkább a senior és a junior között. Szóval én nem is számítottam arra igazán, hogy behívnak.
2014. máj. 13. 19:57
 8/8 anonim válasza:

Megkérdezhetem,hogy helyileg hova adtad be (KKV)? Mert jöv.héten én is megyek! Tesztet töltöttél? Mi volt benne?

Köszi

2015. febr. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!