A K&H Bankhoz megyek állásinterjúra! TEszt és elbeszélgetés! Mire számíthatok?
Én sok évvel ezelőtt voltam banki állásinterjún, igaz az az OTP volt. A teszt elég hosszú volt, részben fejszámolási feladatokból állt, részben pedig mindenféle neveket kellett időre ABC sorrendbe tenni. Időre ment a teszt kitöltése. Vizsgálták a gyorsaságot, a pontosságot, a monotóniatűrést, a koncentrációs készséget.
A szóbelin pedig egy stresszinterjúnak tettek ki, ami abból állt, hogy az interjúztató szándékosan olyan kérdéseket tett fel, és úgy tette fel őket, hogy felbosszantson, felidegesítsen. Nagyon nagy önuralomra volt szükségem, hogy ne álljak fel, és ne csapjam be magam mögött az ajtót.
Persze az ilyen interjú lényege éppen az, hogy mennyire vagy képes türelmes lenni az ügyfelekkel. Az enyém ügyfeles munkakör volt. Fel is vettek.
Kedves Kérdező!
Tudnál mesélni egy kicsit a tesztről? Én is épp az interjú előtt állok, de nem tudom, hogy készüljek rá. Milyen jellegű kérdések voltak? Szakmai tudást is tesztelek, vagy általános személyiségteszt volt? Nagyon megköszönném, ha írnál egy pár sort! :)
Megkérdezhetem,hogy helyileg hova adtad be (KKV)? Mert jöv.héten én is megyek! Tesztet töltöttél? Mi volt benne?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!