Jelentkeztem egy állásra, aminek jún.20-án volt a leadási határideje és személyesen vittem be. Személyes elbeszélgetés alapján szűrnek, de még nem hívtak, pedig az elbírálás határideje júl.1. Van-e még esély, hogy behívnak személyes állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy júl.1. után vagy előtt interjúztatnak? Addig már csak pár nap van...
Amúgy a feltételeknek megfelelek,viszont az előnyre vonatkozóval nem rendelkezem.
2008. jún. 28. 12:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem van. Nekem is volt olyan, határidő után 3 héttel hívtak. Meg olyan is volt, hogy voltam interjún, aztán kaptam egy másik állás. Már el is felejtettem az interjút, amikor felhívtak, hogy mikor kezdenék (kb 1,5 hónappal később).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Ez kicsit megnyugtató,reménykedek,de most már inkább egy másikban,ahol állásinterjún is voltam.
2008. júl. 12. 10:15
3/5 A kérdező kommentje:
Szia!Igazad volt,behívtak,csak az igazgatónak korábban nem volt úgy ideje.De nagyon örülök,mert meg is kaptam,rögtön a beszélgetés után :)
2008. júl. 27. 17:52
5/5 A kérdező kommentje:
Hű, most látom, hogy annak idején nem válaszoltam. Szóval ha még olvassátok, köszönöm még egyszer a biztatást. Pedagógus munkakör egyébként - utolsó kérdésre válaszolva - és nagyon szeretem, azóta is ott vagyok. :D
2015. dec. 16. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!