Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy probléma, anyukám elkísér...

Nagy probléma, anyukám elkísérne állásinterjúra?

Figyelt kérdés
28 éves fiú vagyok. Anyukám elakar kísérni az interjúra, mert ő is megakar kérdezni pár dolgot a munkával kapcsolatban. Szerintem kicsit ciki a dolog, de ő mindenképp elakar jönni. Nagy gáz, ha elkísérne.
2013. ápr. 9. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ez most valami vicc? Ilyen nincs, nem hiszem el,hogy a kérdés valós. De a felvetésedre válaszolva, ez nagyon ciki, fel nem vennélek, de sztem nem csak én.
2013. ápr. 9. 14:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, bárcsak vicc lenne, de anyukám ilyen sajnos :( Szeret intézkedni, hogy ő biztosra szeretne tudni dolgokat.
2013. ápr. 9. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Jesszusom...... Ha elmegy, akkor tuti nem kapod meg a munkát! Ebben biztos lehetsz.
2013. ápr. 9. 14:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ahogy anyumat ismerem, kisírja az állást, mert nála olyan nincs hogy a fiát ne vegyék fel.
2013. ápr. 9. 14:35
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát nálam zokoghatna zárásig, először röhögőgörcsöt kapna az egész iroda, majd áthívnám a fiúkat a szomszédból is, hogy "bázze gyertek már ilyet még a cirkuszban sem láttatok"...

Aztán mehetnél anyukáddal együtt isten hírivel. Szerinted ki alkalmazna egy 28 éves FÉRFIT (bár leírás alapján te tényleg fiú vagy...) úgy, hogy az ANYUKÁJA elkíséri az interjúra?! Csomagol neked szendvicset is meg minden?

2013. ápr. 9. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha anyámon múlna, ő is jönne velem, pedig 41 éves vagyok! :-))

Dehát el se mondom neki mikor hova megyek.

A kérdésre: ciki! felnőtt, nagykorú vagy, anyukáddal beszéljétek meg a kérdéseket és kérdezd meg azokat az interjún.

2013. ápr. 9. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ez a kérdés csak kitaláció.

Ennek ellenére, ha valós lenne, akkor csak a többieket tudnám ismételni: kizárt, hogy felvegyenek, hacsak nem valami államtitkár/miniszter a jó édesanyád...

Ha annyira se vagy önálló, hogy az állást egyedül megpályázd, akkor mégis hogyan bízhatna rád bárki bármilyen komolyabb feladatot?

2013. ápr. 9. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Barátom anyja is ilyen, ott konkrétan ő ment be helyekre a mérnök picifia helyett és szerzett neki az állást. Mondjuk a picifiát nem is igazán érdekelte hogy legyen munkája, lehet azt akarta megelőzni, hogy a gyerek beszóljon a leendő főnöknek.

Szerintem ez nagyon gáz és tényleg, mit várnának valakitől, aki még az interjút se képes önállóan végigvinni? Talán az önéletrajzába meg beleírta, hogy ő önálló, talpraesett, stb.?

Esetleg olyan esetekben megengedhető, ha a gyereknek el van törve a lába, vak vagy valami ilyesmi. Vagy ha a szülő ismeri az interjúztatót. Volt, hogy velem is jött anyám, de akkor a főnök nagy haverja volt.

2013. ápr. 9. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

En lehet osszepisilnem magam a rohogestol ha egy jelolt anyukaja kezdene el kerdezgetni a munkaval kapcsolatban mint kb. az oviban- de jo lesz a kisfiamnak az alma csoport? xD

ez verciki!

el ne mondd neki mikor mesz!

halal eges lenne!

meg anyukad is terjen mar kicsit eszhez, sose leszel onallo ha allandoan fogja a babakacsodat...

ez kesz rohej...

mikor mesz?

majd ird meg mi volt?

2013. ápr. 9. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Ez durva, de tényleg. Semmi esetre se engedd!!!!

Valahogy úgy érzem, hogy még otthon laksz és nincs barátnőd!

Igazam van? :)

2013. ápr. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!