Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres havonta a férjed?

Mennyit keres havonta a férjed?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 16:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem azt kérdez mindenki, amit akar amúgy. Erről szól ez az oldal. Akinek nem tetszik egy kérdés, akkor nem kell rá válaszolni, ennyi.

Amúgy is anonim az oldal, szóval egy ilyen kérdésre adott válasszal sem árul el senki magáról semmit.

2013. márc. 25. 17:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
minimálbért a kártyára, a jutalékot borítékba. Átlag 90-120 között keres.
2013. márc. 25. 17:29
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem titok, becsületesen adózunk utána.

Ha esetleg a NAV kérdezné....

A férjem nettó 300 körül, és én is közel ennyit keresetem, mielőtt szülési szabira mentem. Mindketten diplomások vagyunk, és alkalmazotti fizetésből élünk.

2013. márc. 26. 00:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Férjem változót mennyit hoz haza, általában 1 millió ft mindig megszokott lenni. Saját vállalkozása van.
2013. márc. 26. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
12000EUR.
2013. márc. 26. 14:13
 16/20 anonim ***** válasza:
400 eFt-ot.
2013. márc. 26. 14:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Aztán még oda vannak az emberek az országban, hogy így-úgy nyomor van, közben meg állandóan tele vannak a boltok, a benzinkutak, itt meg majdnem minden válaszolónak csak a férje annyit keres, amiből egy család bőven megél. Úgy látszik ez a sok panaszkodás inkább már csak muszájból megy.
2013. márc. 26. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért itt is van, aki 65, 70, vagy 130 ezret írt. Azért abból nem könnyű megélni, még akkor sem, ha a feleség is keres valamennyit. Én írtam, hogy a férjem 400 eFt-ot keres. Én is közel ennyit kerestem, de most itthon vagyok a kibabánkkal. Én nem is szoktam panaszkodni.
2013. márc. 26. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:
az én férjem minimálbért keres, írtam is korábban, a többit borítékba kapja. De miért vannak leszólva, akiknek többet keres a férjük? ők lehet, hogy továbbtanultak, jó szakmát végeztek, vagy csak szerencséjük volt. Én is írigylem őket, de nem kell leszólni senkit, mindenkinek megvan a lehetősége, hogy tanuljon.
2013. márc. 26. 16:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Most nem arra gondoltam, hogy mindenki hú de jól keres, de amúgy csak 1 ember írta, hogy 65 ezret keres a férje, a másik 70ezres csak számlára kap annyit, de kap még többet, a 130 ezer meg nem olyan kevés, mert ha a feleség csak egy 80 ezret is keres az már 210 ezer, plusz még ha van gyerek akkor azután is kapnak pénzt, abból meg lehet élni bárki bármit mond. Én arra gondoltam, hogy más sem megy az országban, csak az hogy rinyálnak az emberek, hogy így-úgy szar a kormány, magasak az árak, azzal példálóznak hogy más országban magasabba a fizetések stb...Miért nem lehet felfogni, hogy itt ez van? És azt nézve, hogy tényleg tele vannak a boltok, a kocsmák stb csak nem lehet olyan szörnyű a helyzet, csak a magyarok nagy részének soha semmi nem elég meg nem felel meg. Bármilyen döntés születik, vagy bármi van az országban máris csak a panaszkodás megy, de amúgy meg ahogy látom-tapasztalom inkább már csak divatból panaszkodnak sokan...

Amúgy meg nem a tanuláson múlik, rakás ismerősöm van, aki egyetemet végzett, és nem igen talál a szakmájában munkát vagy ilyesmi.

2013. márc. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!