Adott állásban mennyi eltöltött idő után kértetek/kaptatok először fizetésemelést?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 16:37
1/3 anonim válasza:
Én 1 év után próbáltam. Akkor nem kaptam! :)
De 2 év után igen.
2/3 anonim válasza:
Én elvből soha nem kértem. Ha maguktól nem veszik észre a teljesítményemet, akkor úgyis veszett fejsze, akkor sem fognak adni, ha kérek. Így aztán vártam. Év végén megkaptam.
Nálunk minden évben van teljesítmény értékelés, így minden évben kaptam fizetésemelést.
Hozzáteszem, jóval alacsonyabb bérrel vállaltam el a munkát, mint amit korábban kaptam. 200.000 Ft bruttót kínáltak úgy, hogy én 300.000-es bérigénnyel jelentkeztem. Szóval elvállaltam, és néhány év alatt a két és félszeresére nőtt a bérem. De ezért nagyon sokat kellett dolgozni.
3/3 anonim válasza:
Én minden januártól kérek, és mindig kapok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!