Hogyan vessem fel a fizetésemelést a főnökömnél?
kellene tudni, hogy milyen munkáról van szó
azt is, hogy ugyanannyira el tudod-e végezni, mint az irigyelt munkatársad
állásinterjún mennyit fizetést kértél?
Kontrollerek vagyunk.
Amikor szabadságon volt a kollégám (ebben az évben elég sokat, mert felgyűlt neki), akkor én helyettesítettem, és fennakadás nélkül elláttam a munkát.
Állásinterjún nem hangzott el a kérdés, hogy mennyit kérek, közölték, hogy ennyi és kész, bár azt hozzátették, hogy idővel majd emelik.
ja, értem tudom mi a kontroller, sógor szokott szórólapozni, őket szokták figyelni a kontrollerek!
a fizun ne csodálkozz, a havernak sokkal többet fizetnek
akkor már értem a sok autóhasználatot is, a plusz juttatásokat meg a kollégád érte el magának, te is próbálkozhatnál valamivel!
Mi nem ezt csináljuk.
Mi egy gyárnál vagyunk kontrollerek. Különféle elemzéseket, költségszámításokat végzünk, tanácsadók vagyunk. Ami munkát ránk osztanak, azt megcsináljuk. A kollégám az autót bejárásra használja, nem a munkájával kapcsolatban, mert ki sem kell mozdulnunk munkaidő alatt a gyárból. Én nem látom, hogy bármi pluszt tenne a főnökök felé a kollégám. Egész nap együtt dolgozunk, hacsak nem munkaidő után valami extraszolgáltatást nyújt, bár ezt nem tudom róla elképzelni.
párjaagalamboknakvan >> nem tudom eldönteni, hogy most poénkodsz, vagy tényleg ennyire sötét vagy
controllernél rengeteget számít a tapasztalat - bár ekkora fizukülönbség akkor sem tűnik indokoltnak; azt neked kell tudnod, hogyan végzed a munkádat, mekkora tudással rendelkezel
főszabály, hogy a főnök nem fog odamenni hozzád, hogy Pityu, olyan ügyes vagy, dobjuk már meg a zsozsódat 30%-kal
ha hallgatsz, azt ők úgy veszik, hogy elégedett vagy
szóval nem szívbajoskodni, kérj időpontot a főnöktől, és add elő óhaj-sóhajod
előtte szedd össze a gondolataidat, és észérvekkel támaszd alá, miért is érdemelsz te több pénzt - eredmények, teljesítmény, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!