Nem tudom mitévő legyek, hogy lesz így az életem?
nem lehet jogosítványom személyautóra mert születésem óta nem látok az egyik szememre és nem adhatják meg így. De a családom nem igazán törődik vele, talán anyám bántja legjobban, apám úgy beszél róla mintha egy érdektelen dolog lenne, vagy nem is foglalkozik vele, tesóm meg nemigazán törödik ezzel,bár ő nem lakik már itthon. Azt mondják ha kell valaki mindig elvisz stb, de amikor fősulira jártam és csak autóval lehetett kimenni az állomásra ai tőlünk 20km-re volt akkor meg húzta a száját, és megjegyezte hogy lefoglalok egy embert aki hoz-visz, pedig csak hétfőn meg csüt. kellett hozni vinni mert kolis voltam.. Lenne munkalehetőségem is de sajnos oda nincs tömegközlekedés de emiatt nem tudom elvállalni pedig friss diplomásként fontos lenne..
Utálom a tömegközlekedést állandóan összenézni a dolgokat és ha késik vlmi borul az egész, jóval előbb kell elindulni na meg az a sok üres idő közbe..24f
Ennek érdemes lenne utána járnod. Vagy a másik szemeddel is baj van? Színtévesztő vagy vagy hasonló?
Amúgy én egy csomó állást nem tudok megpályázni sem, vagy ha meg is teszem egyből kuka mert nincs jogsim. Lehetne, de nem volt sose pénzünk rá. Ha lenne fizetésem egyből letenném, mert olyan a végzettségem is hogy máshogy nem is lehet. Addig meg bízom a csodában hogy lesz olyan hely ahova így is jó leszek, vagy találok olyat, ahol fizetnek annyit hogy kijöjjön a jogsi ára. Én mondjuk csak azért nem szeretek tömeg közlekedni mert sok helyre egy csomót kell várni. Amúgy nem lenne olyan munkatársad aki el tudna vinni? Költözés nem jöhet szóba rövid időn belül? Kerékpárral sem megoldható? Motorra sem engedik a jogsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!