Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem tudom mitévő legyek, hogy...

Nem tudom mitévő legyek, hogy lesz így az életem?

Figyelt kérdés

nem lehet jogosítványom személyautóra mert születésem óta nem látok az egyik szememre és nem adhatják meg így. De a családom nem igazán törődik vele, talán anyám bántja legjobban, apám úgy beszél róla mintha egy érdektelen dolog lenne, vagy nem is foglalkozik vele, tesóm meg nemigazán törödik ezzel,bár ő nem lakik már itthon. Azt mondják ha kell valaki mindig elvisz stb, de amikor fősulira jártam és csak autóval lehetett kimenni az állomásra ai tőlünk 20km-re volt akkor meg húzta a száját, és megjegyezte hogy lefoglalok egy embert aki hoz-visz, pedig csak hétfőn meg csüt. kellett hozni vinni mert kolis voltam.. Lenne munkalehetőségem is de sajnos oda nincs tömegközlekedés de emiatt nem tudom elvállalni pedig friss diplomásként fontos lenne..

Utálom a tömegközlekedést állandóan összenézni a dolgokat és ha késik vlmi borul az egész, jóval előbb kell elindulni na meg az a sok üres idő közbe..24f

2013. febr. 24. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok mindenki utálja a tömegközlekedést, mégis rászorul, mert még az apjának sincs kocsija. Nem tudom, ha nekem olyan fontos lenne az a munka, hát én bevállalnám azt a csúnya rossz buszt. A barátom is 1órát szokott várni a buszmegállóban, de muszáj neki, mert dolgozni meg kell. Nagyon szomorú, hogy nem lehet jogsid, de emiatt nem ülhetsz otthon egész életedben, hogy sajnáld magad.
2013. febr. 24. 16:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze igazad van, és nem is a sajnáltatás miatt írtam ki. De sajnos ahol a munka lenne oda reggel megy ki egy busz meg valamikor 4 kor megy egy visszafelé és kész.. a munkaidő meg nem a 8-től 4-ig felállás..vendéglátás a munkakör
2013. febr. 24. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Költözz olyan helyre, ahol jó a tömegközlekedés.

Én Budapesten élek, és nem azért nincs kocsim, mert nem lehetne, hanem mert egyszerűen nem éri meg. Néhány percenként jár minden, ha csak közlekedni kell, akkor tökéletes. Ha meg néha tényleg muszáj a kocsi, mert pl. beteg vagyok vagy vettem egy új bútort, akkor hívok egy taxit, és még mindig olcsóbb, mintha fenntartanék egy kocsit.

2013. febr. 24. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj odaköltözni, ahol a munka van!

Amíg nem tudsz egy egész lakást bérelni, keress valami kiadó szobát. ezt tényleg csak ideiglenesen, mert idegennel lakni..... Valami fiataloknál. Esetleg rokonnál.

2013. febr. 24. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:

ez így tényleg patthelyzet. próbálj olyan városba költözni, ahol lenne munka, és megvan hozzá a közlekedés is.

vagy beszélj a főnökkel, h sajnos nem tudsz munkaidő végéig maradni, mert megy a buszod, de cserébe elvállalsz vmi plusz feladatot, amivel ezt kompenzálni tudod.

2013. febr. 24. 16:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szemed nem müködik, ezért azon nem érdemes gondolkodni, hogy nem lehet jogositványod - ez van, ezt el kell fogadnod és kész.

De rengeteg olyan ember él még Magyarországon is, akinem ugyan elvileg lehetne jogositványa, de nincs rá pénze, illetve hiába van neki, nincs autója, és nem is lesz pénz hiján.

Az országban az emberek nagyobb része tömegközlekedéssel jár munkahelyre, iskolába, és hidd el, ök sem szeretik.

Elég kevés olyan munkahely van, ahol szükséges lenne autóval menni, ha jó hely van kilátásban, akkor a közelben keress egy szobát, és akkor nem gond a közlekedés.

Ennél nagyobb bajos sose legyen, igen sokaknak komolyabb problémái vannak.

2013. febr. 24. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért nem lehet jogosítványod? Van egy haverom, aki születése óta szintén csak az egyik szemére lát és neki pedig van (több, mint 10 éve van neki). Nála annyi kikötés van, hogy csak B kategóriás jogosítványa lehet. Sokszor ültem már mellette és nagyon jól vezet.
2013. febr. 24. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Az én egyik rokonom is teljesen vak az egyik szemére és van jogosítványa.
2013. febr. 24. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
A közlekedési hatóság mondta ki, hogy nem kaphatsz jogosítványt, vagy ezt csak a te/családod megállapítása, mivel csak az egyik szemeddel látsz?
2013. febr. 24. 17:02
 10/15 anonim válasza:
Kocsit venni tényleg nem éri meg ebben az országban.Nemcsak a benzin miatt,hanem ott van még a kötelező biztosítás,múszaki stb stb ráadásul ha jól tudom a kormány újra leakar vizsgáztatni mindenkit ami ugye nem egy olcsóság,ezek komolyan nem normálisak,bár lehet azóta meggondolták magukat
2013. febr. 24. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!