Ki lehet valakit rúgni azért, mert büdös?
A kérdést ténylegesen nem viccnek szántam. Egy multikulti boltba mentem egy nap vásárolni, ahol egyik szomszédom is dolgozik, és rettentő büdös, és semmit nem tesz ellene. Az a kőkemény tömény izzadtságszag.
Amikor mentem bevásárolni, láttam, hogy a pultnál szinte ordít egy középkorú férfi, hogy "ő dolgozik gyárban 12 órát kemény fizikai munkát végezve, és ő nem ilyen büdös munka végére. Nem igaz, hogy az embernek össze kell magát hányni, ha idejön vásárolni." Meg megjegyezte, ha a vásárlók elűzése a cél, akkor tényleg nagyon jól csinálják. Még a panaszkönyvet is kérte.
Szóval a kérdésem teljesen komoly. Az említett dolgozó tényleg iszonyat büdös. Elmegyek egy sor mellett, be se kell néznem, tényleg érzem, hogy hol tartózkodik, mint feltöltő, és egy fűtött áruházban tényleg kellemetlen dolog ez.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!