Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tehetek róla hogy nincs munkám?

Jackson666 kérdése:

Tehetek róla hogy nincs munkám?

Figyelt kérdés
Szóval én keresek munkát sokszor voltam személyesen is munkát keresni és adtam le önéletrajzot de csak annyi hogy majd értesítjük.e-mail be már több mint 50 önéletrajzot elküldtem de semmi.Tényleg már szerencsejáték a munkatalálás?
2013. febr. 23. 19:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hitelt biztos hogy nemveszek fel ebbe a világba...soha nemisfogok.
2013. febr. 24. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:

22:26

ez hülyeség. Ezzel az erővel írhatnám piros papírra kék színnel és akkor biztos az enyém lenne az ami kitűnne 100 közül. Ne azért vegyenek már fel mert valami "szakember" ki legombol róla 30-40e-et 10 perces (vagy még annyi se) munkáért megírja az önéletrajzomat. Hanem azért mert jobban el tudom végezni azt a munkát mint más!

amúgy megint csak tök 8 az önéletrajz. Mer A munkáltató külalakra pontozza és úgy dönt, B munkáltató meg a tapasztalatot nézi, C munkáltató meg kiválaszt 1 embert a 100 pályázó közül.

2013. febr. 24. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!