Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tehetek róla hogy nincs munkám?

Jackson666 kérdése:

Tehetek róla hogy nincs munkám?

Figyelt kérdés
Szóval én keresek munkát sokszor voltam személyesen is munkát keresni és adtam le önéletrajzot de csak annyi hogy majd értesítjük.e-mail be már több mint 50 önéletrajzot elküldtem de semmi.Tényleg már szerencsejáték a munkatalálás?
2013. febr. 23. 19:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és 2 szakmám van.tehát nem 8 elemi .tanultam.
2013. febr. 23. 19:41
 2/12 anonim válasza:
100%
nem tudom, mi a végzetséged?
2013. febr. 23. 19:41
 3/12 anonim válasza:
100%
jah ....amikor küldtem a választ nem volt még látható a kommented....:)
2013. febr. 23. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs munkád, vállalkozz. Jelen gazdasági körülmények között nem tudom őszintén azt mondani, hogy úgyis nemsokára lesz munkád, úgyhogy rövid távon más megoldást nem tudok mondani a dologra. EV-ként sokmindent elvállalhatsz akár egy szakmával is, nemhogy kettővel.
2013. febr. 23. 19:43
 5/12 A kérdező kommentje:
vállalkozáshoz kell egy kis tőke.Arra ugye most nincs pénzem asztalos vagyok na de ahoz a vállalkozáshoz sok pénz kell több millió asztalosnak nem vesznek fel sehová mert mindenhová több éves tapasztalatot várnak el.
2013. febr. 23. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán más asztalos ismerőssel/baráttal alapíthatnátok vállalkozást, Kft-t, egyéni vállalkozónak tényleg nem éri meg a dolog. Bár nekem édesapám egyéni vállalkozóként asztalos, de ő már vagy 20 éve kezdte, most jól megy az üzlet, de a mostani helyzetben nagyon nehéz ezt elkezdeni.
2013. febr. 23. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem ért a vállalkozáshoz akkor csak pénzégetés lesz, és nagyobb sz@rban lesz utána mint most van.

Amúgy 50 önéletrajz semmi. Én 300at küldök szét havonta illetve ha találok egy tetsző helyet akkor oda megyek és nyomom be személyesen. Nem baj ha nincs meghirdetve, fel kell venni a fapofát és bevinni.

2013. febr. 23. 20:18
 8/12 A kérdező kommentje:
na igen nem egyszerű.szivesen belevágnák csak a pénz fog vissza sógorom asztalos szószerint profi de ő neki sincs ugy mühelye.csak kisgépei.ha lenne 1 -2 millám bele fektetném a pénzt.
2013. febr. 23. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Te is írtad és egy hozzászóló is említette, hogy sok önéletrajzot küldtetek. De milyen önéletrajzot ? Ez nagyon fontos kérdés. A legtöbb ember leírja, hogy itt tanultam, ott dolgoztam, önálló vagyok, csapatjátékos vagyok, szorgalmas vagyok. Ezzel bekerül az önéletrajz a kupac aljára. Érdemes megkeresni egy szakembert és segítséget kérni egy jó önéletrajz elkészítéséhez, ami formailag és HR szakmai szempontból is kiemelkedik a többi közül. Ez egy kicsit javíthatja az esélyeket.

Aki önéletrajzok között keresgél, általában az 10 másodperc alatt eldönti hogy kuka, vagy tovább olvassa.

Az önéletrajzba fektetett munka erről a 10 másodpercről szól.

2013. febr. 23. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, vegyél fel hitelt és kezdjél saját vállalkozásba, mert ezzel tényleg nem jutsz előbbre. Küldhetsz te mindenféle csili vili önéletrajzot, nem ezen múlik a dolog. Végezzél el egy másik szakmát, hátha abban nagyobb szerencséd van. Esetleg menjél ki külföldre.
2013. febr. 24. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!