Hogy adjam elő főnöknek, hogy szeretném a férjemet bevinni a cégbe?
Egy nagy cégnél dolgozom (1000 főt foglalkoztat) és nagyon szeretném, ha a férjem is bekerülhetne, mert korrekt cég, rendesen be van mindenki jelentve, kiadják a szabadságokat is és nem rabszolgamunkát végeztetnek.
Közel vagyok a tűzhöz és szeretném a főnökömet megkérni, hogyha üresedés van, akkor a férjemet vegyék fel.
De tartok attól is, hogy nehogy ezzel a szívesség kéréssel magam alatt vágjam a fát.
Hogy kéne előadnom, elővezetnem, hogy jól jöjjek ki belőle?
Nyugodtan elmondhatod, hogy a férjed állást keres, és szívesen dolgozna itt, ha van üresedés, számíthat-e rá, hogy bekerül? Aztán mindenképpen add le az önéletrajzát, aminek a felső sarkába írd oda a neved, hogy tőled származik az ajánlás.
Én is HR-es vagyok, soha nem utasítottam el senkit, aki ilyesmivel megkeresett. Általában megnéztük a férjet/feleséget, és ha megfelelt, felvettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!