Felmondtam múlt hónapban a munkahelyemen, ahol szerettem dolgozni egy másik, jobbnak tűnő állás miatt, ami nem jött be. Most visszamennék az előzőbe. Mit mondjak az ex-főnöknek?
Szóval most fel akarom hívni az ex-főnit, hogy megkérdezzem, nem e mehetnék vissza. Az ex-főni már tudja, hogy telefonálni fogok, mert említette neki a volt kolléganőm. Mivel nagyon jó voltam a munkámban, ezért van rá esély, hogy visszavesz, de van egy bökkenő, méghozzá a tulajdonos, a nagynagy főnök, akivel a fizetés miatt az uccsó napomon volt egy kis nézeteltérés. Levont tőlem tőlem pénzt és ezt reklamáltam meg, hogy mért.
Szóval lehet, sőt biztos, hogy emiatt a nagy főnök nem látna engem szívesen viszont.
Szóval, szerintetek mit mondjak neki? nem akarok megalázkodni, meg könyörögni... Mi lenne a helyes? Magyarázzam el, mi volt a probléma, amiért meggondoltam magam? Vagy csak kérdezzek rá, ne kerteljek? ti visszavennétek engem? :D
Szerintetek így van esély, hogy visszavesznek???
Egy próbát mindenképp megér.
De csak őszintén.
Mondd meg, hogy nem jött be az új hely, és azért nem nézel másikat, azért szeretél ide visszajönni a történtek ellenére is, mert itt jó volt. Sőt, a történtek fényében még jobbnak is látod, mint azelőtt.
Én is jártam így egyszer. Nagyon visszamentem volna, állítolag vissza is vettek volna, de már volt a helyemen más.
Hülyeség volna nem megpróbálni.
köszi a válaszokat!
okés, felhívom mindjárt... nincs vesztenivalóm :)
Hogyhogy nem jött ez be?
NEm feleltél meg esetleg?
??? zeneszerzős?? melyik?
sztem nem én voltam, elégrég kérdeztem utoljára.
Sopen :P
Vagy Chefin, tökmindegy :D
A kérdés az ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!