Hogy kérjek szabit ha egy másik állas interjúra megyek?
Egy kis cégnél dolgozom, és haldiklik, sürgösen munkát kell találnom, és most hétfö 11-re behívtak máshova de az 50 km-re van szóval, egész nap nem tudnék bemenni a munkahelyemre.
A fönköm közvetlen aszisztense is vagyok, így végül is mindent tud rólam. Mindig elengedatt bármi is volt, de mindig mondtam neki, hogy szüleim jönnek látogatóba, vagy elutazunk hétvégére. Aztán mikor vissza jöttem mindig megkérdezte milyen volt stb... De most nem mondhatom azt hogy másik állást megyek keresni. Mit mondjak, nem szoktam hazudni, és nehéz is mikor a fönökkel szemben ülsz szinte egész nap. Dokihoz nem járok, csak ha beteg vagyok. De egyszer volt olyan hogy lebetegettem lázas voltam és mondtam reggel neki hogy nem megyek, és sürgös munka volt és könyörgött hogy menyjek be délelött, persze nem mondtam nemet, és ezért még plussz 2 napot otthon ülhettem. Szóval ha reggel mondom neki hogy beteg vagyok, lehet bekönyörög délelöttre. Meg ugye hirtelen elmúlik másnapra?
Volt hogy nem volt kedvem bent maradni és mondtam neki hogy nagyon fáradt vagyok haza megyek, és persze elengedett, de tudta hogy nem hazudok. Mit mondjak neki, ami hihetö?
A válasz megírásának időpontja: ma 10:37
ez a helyes!!!
nem kell mindig magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!